Eigentijdse quilts

Eigentijdse quilts - S. Meech | Northernlights300.org

...aren doorgelopen. Om de situatie te redden verfde ze de quilt nog eens met twee andere kleuren¿ en ontdekte iets verrassends: de naaien-om-te-verven-techniek was geboren ... Patchwork & Quiltdagen - 2, 3 & 4 oktober 2020 in De ... ... . handgemaakte eigentijdse quilt RosieFreckles. Van shop RosieFreckles. 5 van 5 sterren (97) 97 recensies € 254,90 ... Quilt & Zo is het tijdschrift voor iedereen die zich met quilten bezighoudt; de traditionele, de eigentijdse, de gevorderde zowel als de beginnende quiltster. Bij Quilt & Zo staat het quilten centraal en dat in de breedste zin van het woord. Het magazine verschijnt acht keer per jaar, ... Mijn werk is daardoor steeds vrijer g ... bol.com | Eigentijdse quilts, S. Meech | 9789059203563 ... ... . Bij Quilt & Zo staat het quilten centraal en dat in de breedste zin van het woord. Het magazine verschijnt acht keer per jaar, ... Mijn werk is daardoor steeds vrijer geworden, met af en toe een uitstapje naar het artquilten. Ik waardeer al het quilten, van traditioneel naar art, waarbij ik vaak wissel, van de een naar de ander en terug. Foto's vind je terug onder de knop Eigentijds. tentoonstelling Eigentijdse Quilts vanmiddag om 1400 uur stond er op de uitnodiging. opening van eigentijdse quilts. de tentoonstelling laat werk zien van Gini Arends en Marjolijn van Wijk. desmederijsappemeer. dus gingen mijn lief en ik in de auto naar Sappermeer. 215 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met quilt! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Startseite / Eigentijdse Quilts; kleur, structuur en vervorming / C. June Barnes. €21,50 +-In den Warenkorb legen. Informationen; Verfügbarkeit: Auf Lager: Lieferzeit: 1-5 tagen: Prijswinnend textiel kunstenares C. June Barnes waste in 1999 een nieuwe quilt en ontdekte tot haar grote spijt dat de kleuren waren doorgelopen. Om de ... Ineke Berlyn Eigentijdse quilts. landschappen. Gedrukt boek . Praktische gids voor het maken van quilts met landschapsmotieven. Genre Non-Fictie Onderwerpen Hobby's, Landschap, quilten, Ontspanning, Spel, Sport, Quilten, Appliqueren - Patchwork Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Veltman, Utrecht Verschenen 2008...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Meech
DIMENSIE
8,49 MB
BESTANDSNAAM
Eigentijdse quilts.pdf

OMSCHRIJVING

Eigentijdse quilts: ontwerpen, materialen en stikken is een onmisbaar naslagwerk voor quilters en handwerkers die in plaats van de traditionele ontwerpen hun eigen creativiteit willen ontwikkelen om hun werkstukken naar een hoger niveau te tillen. Het boek behandelt:.Grondig ontwikkelen van een thema voorafgaand aan het naaiwerk .Experimenteren met verschillende stoffen, decoratietechnieken en gemengde materialen, om nieuwe inspiratie op te doen .Het belang van schetsboeken en ontwerpmappen, de opbouw van een dossier van ontwerpideeën voor later gebruik .De basisprincipes van ontwerp en kleur en hun toepassing in de hedendaagse quiltkunst .Moderne benaderingen van traditionele quilttechnieken zoals patchwork, appliqué en verfraaiingDe Ontwerplessen en werkbladen vergroten uw zelfvertrouwen door praktijkoefeningen. Daarnaast bevat het boek meer dan 200 fraaie kleurenafbeeldingen, waaronder voorbeelden van de mooiste hedendaagse quiltkunst.

Wil je het boek lezen?Eigentijdse quilts in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Meech. Lezen Eigentijdse quilts Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN