Strijder voor Rome 3 - De verre kust

Strijder voor Rome 3 - De verre kust - Nick Brown | Northernlights300.org

...oor Nick Brown en nog 1. serie Strijder voor Rome #3 Wanneer de plaatsvervangende commandant van de geheime dienst van het Romeinse Rijk op Rhodos wordt vermoord, ziet Romeins legionair Cassius Corbulo zichzelf al snel in het onderzoek verwikkeld raken ... Strijdwagen - Wikipedia ... . De verre kust // Nick Brown ( strijder voor rome 3 ) Te koop aangeboden uit de serie strijder voor rome van de schrijver nick brown deel 3 de verre kust ( isbn 978 90 452 0524 . Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 3,00 7 jun. '20. Wervershoof 7 jun. '20. Sunny Wervershoof. Ver van het decadente Rome gaat hij de bittere strijd aan met de wrede vijanden van het rijk.Oorlog in het oosten is het eerste deel van de serie ... Strijder voor Rome III: De verre kust | Karakter Uitgevers BV ... . Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 3,00 7 jun. '20. Wervershoof 7 jun. '20. Sunny Wervershoof. Ver van het decadente Rome gaat hij de bittere strijd aan met de wrede vijanden van het rijk.Oorlog in het oosten is het eerste deel van de serie `Strijder voor Rome , een bloedstollend, episch verhaal over oorlog, verraad en heldenmoed. Harry Sidebottom doceert klassieke geschiedenis aan de Universiteit van Oxford. Strijder voor Rome. Werken. De verre kust . Het beleg . Het koninklijk vaandel . Personen Nick Brown, Henk Moerdijk. NUR Codes (sub) 330 Spannende boeken algemeen. Uitgevers Karakter Uitgevers BV. Top 33. Ondergronds LvG De vlinderkamer In hechtenis De jongen, de mol, de vos en het paard De zeven zussen. Ver van het decadente Rome gaat hij de bittere strijd aan met de wrede vijanden van het rijk.Oorlog in het oosten is het eerste deel van de serie `Strijder voor Rome , een bloedstollend, episch verhaal over oorlog, verraad en heldenmoed. Harry Sidebottom doceert klassieke geschiedenis aan de Universiteit van Oxford. Ver van het decadente Rome gaat hij de bittere strijd aan met de wrede vijanden van het rijk.Oorlog in het oosten is het eerste deel van de serie Strijder voor Rome, een bloedstollend, episch verhaal over oorlog, verraad en heldenmoed. Harry Sidebottom doceert klassieke geschiedenis aan de Universiteit van Oxford. Strijder voor Rome. Het Romeinse rijk beleeft beroerlijke tijden. Langs alle zijden worden de grenzen bedreigd door de Barbaren. Maar de grootste en gevaarlijkste dreiging komt uit het oosten: in Perzië hebben de Sassanieden de Parthen afgelost als eeuwenlange doodsvijanden van het Romeinse rijk. Ver van het decadente Rome gaat hij de bittere strijd aan met de wrede vijanden van het rijk. Oorlog in het oosten is het eerste deel van de serie 'Strijder voor Rome', een bloedstollend, episch verhaal over oorlog, verraad en heldenmoed. Harry Sidebottom doceert klassieke geschiedenis aan de Universiteit van Oxford....

INFORMATIE

AUTEUR
Nick Brown
DIMENSIE
3,56 MB
BESTANDSNAAM
Strijder voor Rome 3 - De verre kust.pdf

OMSCHRIJVING

'Nick Brown heeft in Cassius Corbulo een Romeinse James Bond geschapen. Zijn boeken zitten vol intriges en hij weet de historische werkelijkheid en zelfbedachte details naadloos te verweven.' - De TelegraafWanneer de plaatsvervangende commandant van de geheime dienst van het Romeinse Rijk op Rhodos wordt vermoord, ziet Cassius Corbulo zichzelf al snel in het onderzoek verwikkeld raken. Andermaal bijgestaan door zijn lijfwacht en ex-gladiator Indavara en hulp Simo wordt zijn zoektocht naar de waarheid bemoeilijkt als de eigenzinnige dochter van de dode, Annia, erbij betrokken raakt.De wilde zee trotserend volgen Cassius en zijn mannen het spoor van de moordenaar richting het zuiden aan boord van een schip dat bestuurd wordt door een schurkachtige en smokkelende kapitein uit Carthago die wordt bijgestaan door een bonte en gevaarlijke bemanning.De reis leidt hen naar de verste uithoek van het Romeinse Rijk, een stad die in puin ligt en waar de Romeinse wetten al lang niet meer gelden en waar ze verwikkeld raken in een dodelijke strijd met een barbaarse en genadeloze vijand.

Wil je het boek lezen?Strijder voor Rome 3 - De verre kust in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nick Brown. Lezen Strijder voor Rome 3 - De verre kust Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN