Een leerschool van de liefde

Een leerschool van de liefde - Hans Lemmens | Northernlights300.org

...ien als de meest uitdagende relatie die we als mens tegenkomen ... Een leerschool van de liefde Maria… - voor €18,50 ... . Vergelijken - Een leerschool van de liefde - Boek (949174853x) (Hans Lemmens) ISBN: 9789491748530 - Het Boek Een leerschool van de liefde (949174853x) geschreven door Hans Lemmens bestel je op bruna.nl! Onlangs erkende de paus dat Maria Magdalena een… Maar Leerschool der Liefde is meer dan een deels autobiografische liefdesgeschiedenis. Het is ook het verslag van de levensloop van een jongeman, F ... Leerschool der liefde, Michael Kumpfmüller - Ebook ... ... . Het is ook het verslag van de levensloop van een jongeman, Frédéric Moreay, en zijn vriend Deslauriers, die het in Parijs met hun dromen moeten opnemen tegen de geraffineerde, machiavellistische intriges die de bourgeoisie beheersen. De inwijding in wat het betekent een mens te zijn is een leerschool van de liefde geweest - en nog. Een aantal lessen en ervaringen steken er voor mij uit: Leerschool van de liefde. Allereerst natuurlijk is er mijn jeugd in een ondernemend en maatschappelijk en kerkelijk actief akkerbouwgezin in de Wieringermeer. De leerschool der liefde (eBook) De leerschool der liefde is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De leerschool der liefde PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De leerschool der liefde. De jonge student Frédéríc Moreau wordt reddeloos verliefd op de getrouwde mevrouw Arnoux. Leerschool der liefde (e-Book) geschiedenis van een jongeman. Prijs: € 9,99: Download direct dit e-Book LEERSCHOOL DER LIEFDE is een unieke roman - vertaald door de bekroonde vertaler Gerrit Bussink - waarin de bekende Duitse schrijver Michael Kumpfmüller de gevoelens van een man op een liefdevolle en onsentimentele wijze analyseert en tot leven brengt....

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Lemmens
DIMENSIE
9,28 MB
BESTANDSNAAM
Een leerschool van de liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Onlangs erkende de paus dat Maria Magdalena een apostel van Jezus was. Een dappere uitspraak, maar het feit stond al eeuwen lang openlijk vermeld in het evangelie van Johannes. Hans Lemmens vertelt wat er nog meer over Maria Magdalena vermeld staat in dit evangelie, openlijk of tussen de regels door. Bijvoorbeeld dat zij niet alleen een apostel van Jezus was maar ook zijn partner en als zodanig aan hem gelijkwaardig.De uit dit evangelie te distilleren visie op het mannelijke en het vrouwelijke past hij vervolgens toe op de geschiedenis zoals die zich na de beschreven gebeurtenissen heeft afgespeeld, met een belangrijke rol voor de troubadours uit de twaalfde eeuw, de zangers van de hoofse liefde. Dit boek gaat over de liefde en de verheffende werking ervan. En over hoe die verheffing in het dagelijks leven gestalte kan krijgen. Hans Lemmens schreef eerder Het elastiek tussen lichaam en ziel (over hoogsensitiviteit en autisme), Hoe mensen lichaam zijn (over hoogsensitiviteit en cultuur) en Liefde als kennis (over de geschiedenis van de man-vrouw-relatie).

Wil je het boek lezen?Een leerschool van de liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Lemmens. Lezen Een leerschool van de liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN