Het geheim van de blauwe steen

Het geheim van de blauwe steen - Reina Bakker | Northernlights300.org

...jn moeder, wasvrouw van een herberg, is overleden ... Het geheim van de blauwe steen van Reina Bakker bestellen? ... . Ze laat Tom achter met een ring en een belofte: 'Als de lijster in de perenboom zingt, kan het wonder gebeuren'. Het geheim van de Blauwe Steen: Taal: Nederlands : Uitgever: J.N. Voorhoeve Den Haag: Bijzonderheden: Hardcover halflinnen, 1e druk 1949, 176 p. goed./ Brievenbuspost tot 2 kg. Prijs: € 7,99 (Excl. verzendkosten) Meer info: Het boek is vergeeld en heeft lichte stootschade aan de hoekjes. Naam ... Het Geheim van de Blauwe Steen Reina B ... Het geheim van de blauwe steen (e-Book) - Reina Bakker ... ... . Naam ... Het Geheim van de Blauwe Steen Reina Bakker Actueel, Kinderboeken, Uncategorized. Als de moeder van Tom Gwin overlijdt, erft hij een ring met een blauwe steen, die oplicht als hij hem draagt. Tom trekt de wijde wereld in en moet de ring afgeven aan de wrede Nabal Fielt, tot er op een bitterkoude nacht vier ruiters verschijnen. Het geheim van de blauwe steen. Uitgever Moon, Amsterdam Verschenen 2019 ISBN 9789048852529 Kenmerken 208 pagina's, ill, 22 cm. Het geheim van de blauwe steen. Uitgever The House of Books, Vianen [etc.] Verschenen 2012 ISBN 9789044333657 Kenmerken 208 pagina's, 23 cm Aantekening Oorspr. uitg.: Het geheim van de blauwe steen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Bestel Het geheim van de blauwe steen van Reina Bakker. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak -Het geheim van de blauwe steen. Matrimonium mysti cum "Treed binnen en zeg mij wat het doel is van je bezoek,"sprak een oude, licht krakende stem. Van de man zelf was niets zichtbaar "Kom naderbij en wees niet bang," ging de stem even kalm voort. Zijn roem gonsde door het ganse land en dat was ook de reden van haar komst. Het geheim van de blauwe steen | ISBN 9789044333657 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (...

INFORMATIE

AUTEUR
Reina Bakker
DIMENSIE
4,98 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van de blauwe steen.pdf

OMSCHRIJVING

Tom is alleen. Zijn moeder, wasvrouw van een herberg, is overleden. Ze laat Tom achter met een ring en een belofte: 'Als de lijster in de perenboom zingt, kan het wonder gebeuren'. Na zijn moeders dood trekt Tom de wijde wereld in. Het enige dat hem nu nog aan zijn moeder herinnert, is de ring met de blauwe steen, die oplicht als hij hem draagt. Tom komt terecht in het huis van de wrede Nabal Fielt die de ring van hem steelt. Op een bitterkoude winternacht verschijnen er vier ruiters die op zoek zijn naar hem. Tom gaat met ze mee. De reis die volgt, is lang en gevaarlijk. Wat is het geheim van de blauwe steen? Wat gebeurt er als de lijster in de perenboom zingt en wie is Tom eigenlijk?

Wil je het boek lezen?Het geheim van de blauwe steen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Reina Bakker. Lezen Het geheim van de blauwe steen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN