Dag der zielen

Dag der zielen - Mike Mccormack | Northernlights300.org

...chaos en orde, over liefde en verlies, dat laat zien hoe kleine beslissingen grote gevolgen kunnen hebben ... Dag der zielen - Van Stockum ... . Lees de eerste pagina's. Reviews. Schrijf een review. Dag der zielen, geschreven in slechts één zin, is een wonderschone, huiveringwekkende elegie, een verhaal over chaos en orde, over liefde en verlies, dat laat zien hoe kleine beslissingen grote gevolgen kunnen hebben. de klok de klok als de klok horen als de klok horen als ik hier sta Met zijn van beginhoofdletters en punten verstoken roman Dag der zielen (Lebowksi) plaatst Mike McCormack zich nadrukkelijk in de Ierse vormtechnisch-vuurwerktraditie van Joyce en Beckett. Maar de associatieve gedachtestroom van verteller Marcus Conway ademt evenzeer het toegankelijke, poët ... Dag der zielen door Mike McCormack (paperback ... ... . Maar de associatieve gedachtestroom van verteller Marcus Conway ademt evenzeer het toegankelijke, poëtische plattelandsrealisme van Colm Toíbín of Anne Enright. Dag der zielen, geschreven in slechts één zin, is een wonderschone, huiveringwekkende elegie, een verh...

INFORMATIE

AUTEUR
Mike Mccormack
DIMENSIE
3,24 MB
BESTANDSNAAM
Dag der zielen.pdf

OMSCHRIJVING

De westkust van Ierland, 2 november 2008. De maand van Allerzielen is aangebroken; vader, echtgenoot en civiel ingenieur Marcus Conway zit aan de keukentafel, wachtend op zijn gezin. Terwijl in de verte de Angelusklok luidt overdenkt hij zijn leven. Zijn gedachten dwalen af naar zijn vrouw en kinderen, zijn jeugd, zijn werk, en naar de financiële crisis die Ierland en de rest van de wereld teistert.Dag der zielen, geschreven in slechts één zin, is een wonderschone, huiveringwekkende elegie, een verhaal over chaos en orde, over liefde en verlies, dat laat zien hoe kleine beslissingen grote gevolgen kunnen hebben.

Wil je het boek lezen?Dag der zielen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mike Mccormack. Lezen Dag der zielen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN