Ben ik een goede moeder?

Ben ik een goede moeder? - Marijke Libert | Northernlights300.org

... te zijn op het moederschap. Ik heb vele lessen gevolgd, boeken gelezen en zelfs een check-off lijst gemaakt met wat er moest gebeuren voordat de baby arriveerde ... Zó ben je een goede moeder | Trouw ... . De moeders zijn afkomstig uit heel Vlaanderen en komen uit alle rangen en standen. Libert gaat met hen in gesprek over wat misschien wel de belangrijkste vraag in hun leven is: of ze een goede moeder zijn. Ben ik een goede moeder levert een verslag van deze 100 ontmoetingen over het moederschap zoals het is: rauw, warm, vertederend, confronterend. Ben ik een goede moeder?: Marijke Libert stelde honderd moeders deze vraag en kreeg honderd keer een uniek, maar doodeerlijk antwoord. Ben ik een goede moeder? ... Wanneer ben je een goede moeder? | Nieuwetijdskind Magazine ... . Ben ik een goede moeder?: Marijke Libert stelde honderd moeders deze vraag en kreeg honderd keer een uniek, maar doodeerlijk antwoord. Ben ik een goede moeder? is een ongeziene staalkaart van het moederschap in Vlaanderen anno 2017. Woensdag 10 mei 2017 — 'In augustus 2016 deed de dood van Jordy Brouillard het nodige stof opwaaien. Het […] Ben ik een goede moeder! Ja, dat ben ik. En dat ben jij ook: het enige wat daarvoor nodig is, is om trouw te blijven aan jezelf. Laat me gerust weten in jouw reacties wat voor moeilijke beslissing jij als moeder (of als vader) voor je kind hebt genomen. Mia. 8 stappen om de juiste hulp te krijgen! Ben ik geschikt als moeder. Op dit soort dagen vraag ik mij af of ik wel een goede moeder ben. Het lijkt op dit soort dagen net alsof het allemaal zo hectisch is dat er niets normaal lijkt te gaan. En soms heel soms, mis ik dan wel mijn leven als werkende moeder....

INFORMATIE

AUTEUR
Marijke Libert
DIMENSIE
8,2 MB
BESTANDSNAAM
Ben ik een goede moeder?.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer werd ik moeder? Waar worstelde ik mee? Was er soms angst, paniek, twijfel? Waar ben ik trots op? Marijke Libert luistert naar honderd moeders in heel Vlaanderen, vrouwen van alle leeftijden, uit alle sociale en culturele werelden. Ze laat hen zichzelf punten geven, een cijfer op tien op de moederschaal.Elke moeder geeft haar eigen invulling aan het moederschap, ze verklaart het voor zichzelf - negatief en positief -, hoe ze haar kroost in de wereld zet, opvoedt, koestert, warmte en materiële steun biedt... En elke moeder vraagt zich in vele fases van haar moederschap af of die balans naar goed, minder goed of slecht overslaat.De honderd ontmoetingen leverden één voor één pareltjes op over leven tussen onmacht en stelligheid. Het moederschap zoals het is: rauw, warm, vertederend, confronterend. Elk verhaal zal herkenning oproepen bij andere moeders.

Wil je het boek lezen?Ben ik een goede moeder? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marijke Libert. Lezen Ben ik een goede moeder? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN