Lieveling

Lieveling - Kim van Kooten | Northernlights300.org

...nder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies ... Wat is de betekenis van lieveling - Ensie ... . Als je niet alle cookies wilt toestaan, ... 'Lieveling' is geen boek dat makkelijk leest, het verhaal is hartverscheurend. Maar de schrijfstijl van Kim van Kooten zorgt er wel voor dat je het makkelijk kunt lezen. 'Lieveling' is compleet geschreven vanuit het oogpunt van Puck, waarbij het begint toen ze 5 jaar werd. Inchecken & contact . Onze receptie Heldinnen werken nog steeds zoveel mogelijk vanuit huis, we hebben daarom aangepaste o ... - Kampeerterrein De Lievelinge ... . Inchecken & contact . Onze receptie Heldinnen werken nog steeds zoveel mogelijk vanuit huis, we hebben daarom aangepaste openingstijden. Het inchecken op kampeerplekken is van zondag t/m donderdag tussen 15.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 15:00 & 19:00 uur. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. lieveling, gunsteling. LIEVELING, GUNSTELING. bron: Weiland & Landré - Woordenboek der Nederduitsche synonimen (1821), band 2, bladzijde 368. * De spelling in deze bron kan afwijken van de tegenwoordig geldende. Lievelingscamping. Een camping als de Lievelinge vind je nergens anders in Nederland. Een groene oase met een verrukkelijk zwemmeer, royale kampeerplaatsen, inspirerende, ongewone en kunstzinnige verhuurunits, een relaxte sfeer, overal bos, een kinderboerderij en een uitstekend restaurantje met een zonneterras. 'Dus, Lieveling van Kim...

INFORMATIE

AUTEUR
Kim van Kooten
DIMENSIE
8,73 MB
BESTANDSNAAM
Lieveling.pdf

OMSCHRIJVING

Puck is vijf jaar en woont met haar moeder in een achterstandswijk in Rotterdam. Op een dag verhuizen ze naar de kapitale villa van de nieuwe man van haar moeder. Het lijkt een sprookje, maar is het begin van een nachtmerrie. Lieveling, het debuut van Kim van Kooten en gebaseerd op het verhaal van Pauline Barendregt, sloeg najaar 2015 in als een bom. De roman kwam binnen op 1 in de bestsellerlijsten, beheerste wekenlang de media en verkocht tot nu toe ruim 80.000 exemplaren. De reacties van pers en publiek waren overweldigend, nominaties voor de Libris Literatuurprijs, de Opzij Literatuurprijs en de Hebban Award volgden. Het maakte Lieveling tot een van de opmerkelijkste debuten van de afgelopen jaren.

Wil je het boek lezen?Lieveling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kim van Kooten. Lezen Lieveling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN