De kracht van het lokale

De kracht van het lokale - Peter Boomsma | Northernlights300.org

...ng heeft bij adverteren in de lokale krant, toch te vragen mee te doen ... 'Dat de kracht van lokaal zo groot is, had ik zelf niet ... ... . Adverteren Advertentie 103×50 mm á € 57,50 - NU 4 advertenties voor € 200,-plaatsing in week 16, 18, 20 en 22 of week 17, 19, 21 of 23 of In De kracht van het lokale geven veertien spelers uit het Friese medialandschap hun mening. Zij blikken terug, beschrijven het heden en kijken vooruit. De kracht van het lokale biedt een blik achter de schermen van de Friese media. Het is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe het nieu ... De Grouster - 'De kracht van het lokale' over Friese media ... . Het is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe het nieuws in Fryslân tot stand komt. Van De lokale kracht van het kappersambacht. Waar vroeger dat bijzondere cadeauzaakje zat, zit nu een telefoonwinkel. De delicatessenwinkel is vervangen door een supermarktfi liaal. De lokale groenteman stopt binnenkort en dat ene pand in de winkelstraat staat ook al maanden leeg. Het is een somber beeld dat helaas voor velen herkenbaar is. De Grouster - Online krant - Nieuws. GROU - Bij de Grouster uitgeverij Louise is vanaf heden het fraai uitgevoerde 'De kracht van het lokale' te koop voor € 15,00. Vanaf de lancering op 4 april is het boek overal verkrijgbaar voor de vaste prijs van € 19,50. De kracht van Oss. De wereldeconomie biedt continue kansen voor lokale en regionale economische systemen. Als Osse economie zijn wij ons daarvan bewust. De bijna 5500 Osse ondernemers vormen de motor van de lokale economie. De kracht van Oss geeft support aan projecten, initiatieven of samenwerkingsverbanden die deze lokale krachten dienen. In De kracht van het lokale geven veertien spelers uit het Friese medialandschap hun mening.Zij blikken terug, beschrijven het heden en kijken vooruit. Ook drie columnisten, waaronder de bekende journalist Frits Barend, werken mee aan het boek. Het aanpassen van lokale betaalmogelijkheden helpt niet alleen bij het verhogen van conversies in elke markt, het heeft ook sterke implicaties voor het merk. Grace: "Door lokale betaalopties in deze nieuwe markten te lanceren, bouwen we een vertrouwensband op tussen ons merk en de klant. De kracht van het lokale biedt een blik achter de schermen van de Friese media, en is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe het nieuws in Fryslân tot stand komt. Van Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad tot de Bildtse Post en van WâldNet en Liwwadders tot Fries Journaal. Van Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad tot de Bildtse Post en van WâldNet en Liwwadders tot Fries J...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Boomsma
DIMENSIE
8,94 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van het lokale.pdf

OMSCHRIJVING

Bestaat de papieren Leeuwarder Courant overvijf jaar nog? Is Omrop Fryslân een evenementenzender? Is hyperlocaliteit de redding van de Friese media? In De kracht van het lokale geven veertien spelers uit het Friese medialandschap hun mening. Zij blikken terug,beschrijven het heden en kijken vooruit.De kracht van het lokale biedt een blik achterde schermen van de Friese media. Het is eenmust voor iedereen die geïnteresseerd is inhoe het nieuws in Fryslân tot stand komt. VanLeeuwarder Courant en Friesch Dagblad tot deBildtse Post en van WâldNet en Liwwadderstot Fries Journaal. Van Heerenveen totTerschelling, van Leeuwarden tot Gorredijk.

Wil je het boek lezen?De kracht van het lokale in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Boomsma. Lezen De kracht van het lokale Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN