De Russische bibliotheek - Werken

De Russische bibliotheek - Werken - Daniil Charms | Northernlights300.org

...de combinatie van lyrische charme en... Marina Ivanovna Tsvetajeva, Werken ... Romans van Toergenjev in de Russische Bibliotheek ... ... . Vertaald uit het Russisch door Margriet Berg, Marko Fondse, Anne Stoffel, Marja Wiebes, G.A. van Oorschot, Amsterdam, 1999. 1e druk - gebonden, 763p. - [Russische Bibliotheek]. In de Bibliotheca Habetsiana sinds: 1 mei 2013 Bijzonderheden De Russische bibliotheek - Verzamelde werken 1 Verhalen 1880. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Zo goed ... De Russische Bibliotheek - een bibliografie - Libri.nl ... . Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Zo goed als nieuw Verzenden. € 32,99 Gisteren. Bezoek website Gisteren. Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Een monument, zo mag je de Russische Bibliotheek van uitgeverij Van Oorschot toch wel noemen. Het fonds ging in 1953 van start, 65 jaar geleden, een initiatief van Geert van Oorschot en Charles B. Timmer. Het eerste boek was deel 1 van de verhalen van Tsjechow, dat verscheen in december 1953. In deze nieuwsbrief een… De Russische Staatsbibliotheek (Russisch: Российская государственная библиотека) is de nationale bibliotheek van Rusland.Zij is de grootste bibliotheek van het land en is gevestigd in Moskou.. De bibliotheek werd op 1 juli 1862 opgericht als de Roemjantsev-bibliotheek en was de eerste openbare bibliotheek van Moskou. . Het Roemjantsev-museum was onderdeel van ......

INFORMATIE

AUTEUR
Daniil Charms
DIMENSIE
5,3 MB
BESTANDSNAAM
De Russische bibliotheek - Werken.pdf

OMSCHRIJVING

Het Russische absurdisme laat zich gemakkelijk terugbrengen tot één man: Daniil Charms. ''Charms is kunst,' schreef een vriend over hem. Met zijn opvallende verschijning, zijn excentriciteit, zijn creatieve tegendraadsheid was hij een fenomeen en groeide hij na zijn dood uit tot een wereldwijd bekende cultschrijver. ''Mij interesseert alleen ''onzin'',' schreef hij ooit, ''alleen dat wat geen enkele praktische zin heeft.' Charms blinkt uit in het tonen van de onsamenhangendheid van het bestaan en de onvoorspelbaarheid van het lot. Hij zoekt naar een ongefilterde verbeelding van de chaos die wij voortbrengen, los van zingeving en in de hoop op nieuwe ervaringen en aha-erlebnissen. In zijn werk laat hij willekeur vergezeld gaan van een stevige dosis, vaak zwartgallige, humor. Voor het eerst verschijnt een grote uitgave van Charms' werk in de Russische Bibliotheek, samengesteld uit proza, toneelteksten, gedichten, autobiografisch proza en kinderverhalen, en rijkelijk aangevuld met avantgardistische illustraties.

Wil je het boek lezen?De Russische bibliotheek - Werken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniil Charms. Lezen De Russische bibliotheek - Werken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN