Wat doen we met Fred ? 6 Cd's (luisterboek)

Wat doen we met Fred ? 6 Cd's (luisterboek) - Tineke Beishuizen | Northernlights300.org

...aats geweest. Hongerspelen luisterboek - aanbiedingen, goedkoopste shops & prijsvergelijking ... Download Tineke Beishuizen - Wat doen we met Fred? NL ... ... . Het grootste online winkelcentrum. De meeste shops ; Het grootste aanbod producten Wat doen we met Fred? is een spannend en verrassend verhaal over jaloezie, wraak en de grenzen van vriendschap. Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de thriller Als zand door mijn vingers, die meteen een bestseller werd. Ook haar daarop volgende boeken kwamen in de top-60, waaronder Wat doen we met Fred? (2006 ... Luisterboek op CD Literatuur & Romans kopen? Kijk snel ... ... . Ook haar daarop volgende boeken kwamen in de top-60, waaronder Wat doen we met Fred? (2006) en Schaduwtuin. Alle audioboeken van Fred Diks vind je op Luisterboeken.nl. Bekijk hier het overzicht van alle Fred Diks luisterboeken uit ons assortiment. Fred van Leer belandde dit weekend in het ziekenhuis met een darmontsteking. Inmiddels gaat het beter met de stylist maar hij moet het wel rustig aan doen....

INFORMATIE

AUTEUR
Tineke Beishuizen
DIMENSIE
3,19 MB
BESTANDSNAAM
Wat doen we met Fred ? 6 Cd's (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Vijf vriendinnen ontmoeten elkaar elke week in hun lokale stamkroeg. Onder het genot van een goed glas wijn bespreken ze hun levens, problemen en successen. Ze delen alles met elkaar, behalve hun echtgenoten. Maar dan verschijnt Fred op het toneel en vallen erdodenEen geestig, spannend en volstrekt eigentijds verhaal over jaloezie, wraak en de grenzen van vriendschap.Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de roman Als zand door mijn vingers, gevolgd door diverse bestsellers. Tineke schrijft al jarenlang diverse vaste columns voor Libelle, onder andere onder haar pseudoniem Anne-Wil.`Beishuizen vertelt het met humor, dat is haar kracht. Trouw`Overtuigend en levensecht. De Telegraaf`Een pageturner in een vlotte en geestige stijl. LibelleDeze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Wat doen we met Fred ? 6 Cd's (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tineke Beishuizen. Lezen Wat doen we met Fred ? 6 Cd's (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN