Vervalst!

Vervalst! - Laney Salisbury | Northernlights300.org

...drieglijke kopie van iets waardevols maken (2) zo maken dat het op het voorbeeld lijkt vb: deze bankbiljetten zijn vervalst Synonieme ... Vervalste geneesmiddelen ... ... 2 puzzelwoorden gevonden voor `Vervalst` 3 letters. NEP; 9 letters. NAGEMAAKT; Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Verschuyl Puzzelwoordenboek. Puzzelhulp Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Vervalst. Een vervalst document of object, is een object dat in eerste instantie authentiek was, maar door aanpassingen in iets anders is gem ... Werknemer heeft cv vervalst: ontslag mogelijk? | Wet ... ... . Een vervalst document of object, is een object dat in eerste instantie authentiek was, maar door aanpassingen in iets anders is gemaakt. De aanpassingen kunnen op verschillende zaken betrekking hebben. vervalst : Onvoltooid tegenwoordige tijd (ott) ik vervals jij vervalst hij vervalst wij vervalsen jullie vervalsen zij vervalsen : Voltooid tegenwoordige tijd (vtt) ik heb vervalst jij hebt vervalst h...

INFORMATIE

AUTEUR
Laney Salisbury
DIMENSIE
6,42 MB
BESTANDSNAAM
Vervalst!.pdf

OMSCHRIJVING

Vervalst! is de fascinerende geschiedenis van een ingenieuze zwendel. Onderzoeksjournalisten Salisbury en Sujo reconstrueerden het verhaal van de geniale bedrieger John Drewe, die een kunstschilder opdracht gaf meesterlijke vervalsingen te maken. Maar daar bleef het niet bij: Drewe slaagde erin door te dringen tot de archieven van de Britse kunstwereld, waar hij de vervalsingen van een `provenance , een herkomstgeschiedenis, voorzag. Minstens tweehonderd vervalste schilderijen werden voor hoge bedragen verkocht. Veel van die vervalsingen zijn nog steeds niet als zodanig geïdentificeerd en hebben prominente plaatsen gekregen in privécollecties, grote galeries en prestigieuze musea. Vervalst! leest als een spannende thriller met een doorwrochte plot en onvergetelijke personages. Maar dit is geen fictie: Vervalst! is het resultaat van diepgravend onderzoek naar een van de grootste schandalen in de geschiedenis van de kunstvervalsing.

Wil je het boek lezen?Vervalst! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laney Salisbury. Lezen Vervalst! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN