Blij met bomen

Blij met bomen - Jan van Ginkel | Northernlights300.org

...fbossen waar ze oorspronkelijk vandaan komen, valt in de herfst af en verteert ... Boek: Blij met bomen - Geschreven door Jan van Ginkel ... . Wat we met de ander doen, doen we ook met onszelf. De boom zonder vruchten laat kinderen zien hoe ze stevig in hun schoenen kunnen staan en werkt aan vaardigheden waar Cito niet op toetst, zodat ze kunnen uitgroeien tot blije en zelfverzekerde mensen, die onafhankelijk zijn en gezonde relaties aangaan. In 'Blij met Bomen' vertelt Jan van Ginkel van alles en nog wat over een veertigtal bomen en struiken in de Drentse dorpen, het buitengebied en de bossen. Naamgeving, oude verhalen en gebruiken vormen de hoofdzaak, naast moderne to ... Blij met bomen - Jan van Ginkel - (ISBN: 9789065092366 ... ... . Naamgeving, oude verhalen en gebruiken vormen de hoofdzaak, naast moderne toepassingen van bloem, bast, vrucht en hout. Blij Bomen! Michiel Blijboom is de spindoctor in zijn eigen weblog. Elke dag een item - sinds 5 maart 2007. In 'Blij met Bomen' vertelt Jan van Ginkel van alles en nog wat over een veertigtal bomen en struiken in de Drentse dorpen, het buitengebied en de bossen. Naamgeving, oude verhalen en gebruiken vormen de hoofdzaak, naast moderne toepassingen van bloem, bast, vrucht en hout....

INFORMATIE

AUTEUR
Jan van Ginkel
DIMENSIE
12,83 MB
BESTANDSNAAM
Blij met bomen.pdf

OMSCHRIJVING

In 'Blij met Bomen' vertelt Jan van Ginkel van alles en nog wat over een veertigtal bomen en struiken in de Drentse dorpen, het buitengebied en de bossen. Naamgeving, oude verhalen en gebruiken vormen de hoofdzaak, naast moderne toepassingen van bloem, bast, vrucht en hout. Zijn gedichten, aangevuld met onder meer nieuw werk van enkele Drentse dichters, bieden een eigen speelse impressie van de natuur. De Drentse taal spreekt hierin een duchtig woordje mee. Voorzien van tientallen foto's van bomen en struiken, is deze uitgave een heerlijk boek om in te bladeren en te lezen.

Wil je het boek lezen?Blij met bomen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan van Ginkel. Lezen Blij met bomen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN