Maak werk van je droom!

Maak werk van je droom! - Louisa Perreyn | Northernlights300.org

...m 1e druk is een boek van Mark Schalekamp uitgegeven bij Business Contact ... Maak werk van je droom #6: Durf te delen | Ready2Amaze! ... . ISBN 9789047006343 Doe je het werk dat je het liefst zou doen? Heel veel mensen niet. Ze werken omdat het moet en omdat het geld oplevert, maar zonder passie. Mark Schalekamp lukte het w l om een aantal van zijn dromen te verwezenlijken. In 2013 schreef hij Maak werk van je droom (Business Contact), een zelfhulpboek grotendeels gebaseerd op de ervaringen en lessen uit zijn eigen werkende leven - Schalekamp was kortstondig advocaat, bankier en tv-redacteur voor hij in 1999 Robin Good oprichtte, een bedrijf met als missie de wereld mooier te maken door bedrijven aan maatschappelijke organisaties te verbinden met vrolijke ... Maak werk van je Droom. 195 likes. Tijdens het event "Maak werk van j ... Boek: Maak werk van je dromen - Geschreven door Benno Rijpkema ... ... Maak werk van je Droom. 195 likes. Tijdens het event "Maak werk van je droom!" schep je helderheid in jouw dromen & ambities! 'Maak werk van je droom' door Mark Schalekamp - Onze prijs: €4,99 - Direct te downloaden Het Talentenspel is een inzicht- en ontplooiingsspel met veel niveaus. Het spreekt jouw eigen, diepe wijsheid aan. Het geeft je inzicht in je persoonlijke missie en de talenten die je hebt gekregen om deze missie te vervullen. Zo zul je het werk van je hart met meer vreugde en bewustzijn doen. Maak werk van je droom: 52 Realisatiekaarten by Louisa Perreyn. 1 d. vind-ik-leuks. Met behulp van deze bijzondere set Realisatiekaarten krijg ook jij precies de juiste tools en inzichten om ook jouw... Dromen dat je aan het werk bent wijzen erop dat je iets van angst ervaart met...

INFORMATIE

AUTEUR
Louisa Perreyn
DIMENSIE
3,31 MB
BESTANDSNAAM
Maak werk van je droom!.pdf

OMSCHRIJVING

Op elk van de 52 prachtig geïllustreerde kaarten staat een positieve boodschap met de intentie jou te inspireren en te motiveren om jouw droom te realiseren.Gebruik deze kaarten regelmatig en je zult ervaren dat je eigen kracht toeneemt. Ze helpen je de kloof tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn steeds kleiner te maken. En uiteindelijk wordt je droom werkelijkheid!Met deze kaarten heb je Louisa Perreyn vanaf nu als jouw persoonlijke droom(werk)coach in huis.

Wil je het boek lezen?Maak werk van je droom! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louisa Perreyn. Lezen Maak werk van je droom! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN