HSP ervaren als kracht en niet als kwaal

HSP ervaren als kracht en niet als kwaal - Heike Amlow | Northernlights300.org

...kwaal" besteld. Binnen een dag al in huis! Super service! Het boek omschrijft zeer duidelijk wat HSP zijn nu inhoud, waar je last van kan hebben maar ook hoe je dit kunt oplossen door simpele oefeningen die gemakkelijk zijn toe te passen in het dagelijks leven ... Hoogsensitiviteit Als Kracht Gebruiken! 9 Tips! HogerBesef.nl ... . HSP ervaren als kracht en niet als kwaal. 8 januari 2017 door Ludzer Reageer. In dit boek heb ik beschreven wat ik geleerd heb over mijn kracht hoogsensiviteit. Jaren heb ik ermee geworsteld en blokkades opgelopen. Gewoon omdat ik niet wist wat aan de hand was en ik niet snapte dat andere mij niet konden begrijpen. HSP Ervaren Als Kracht En Niet Als Kwaal Heike C. Amlow • Boek • paperback. Samenvatting . In dit ... HSP ervaren als kracht en niet als kwaal — De Wenteltrap ... . Jaren heb ik ermee geworsteld en blokkades opgelopen. Gewoon omdat ik niet wist wat aan de hand was en ik niet snapte dat andere mij niet konden begrijpen. HSP Ervaren Als Kracht En Niet Als Kwaal Heike C. Amlow • Boek • paperback. Samenvatting . In dit boek heb ik beschreven wat ik geleerd heb over mijn kracht hoogsensiviteit. Jaren heb ik ermee geworsteld en blokkades opgelopen. Het boek "HSP ervaren als kracht en niet als kwaal" besteld. Binnen een dag al in...

INFORMATIE

AUTEUR
Heike Amlow
DIMENSIE
9,6 MB
BESTANDSNAAM
HSP ervaren als kracht en niet als kwaal.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek heb ik beschreven wat ik geleerd heb over mijn kracht hoogsensiviteit. Jaren heb ik ermee geworsteld en blokkades opgelopen. Gewoon omdat ik niet wist wat aan de hand was en ik niet snapte dat andere mij niet konden begrijpen. Ik voelde me in die tijd best wel alleen en alsof ik van een andere planeet kwam, dat ik niet hier op aarde thuis hoorde, had ook een onbestemd gevoel van heimwee, maar wist niet waarna.Ik ben begonnen om goed naar mezelf te luisteren, in het begin was dat best een klus, de onzekerheid, wat is nu van mij en wat niet, wat bedenkt mijn hoofd en wat komt vanuit mijn gevoel waren de grootste twijfels die ik had. Was het wel allemaal goed en ben ik niet gek, omdat ik zo anders ben. Ben ik niet zelf het probleem en moet ik niet veranderen zodat andere mij wel aardig zouden vinden etc. Dus veel twijfelen over mezelf en erg onzeker zijn of ik wel goed ben zoals ik ben.Het ontdekken van mijn levensdoel was een groot gebeurtenis voor mij. Er kwam een zekerheid over mij heen die door niets in twijfel gebracht kon worden, wat een rust dat toch geeft. Echt een heel bijzonder moment en ik hoop dat jij dit ook mag beleven. Heb je hulp hierbij nodig dan wil ik je graag een stuk begeleiden op je weg, om dit moment te ontdekken.Ik hou van makkelijk doen, als dingen ingewikkeld worden verlies ik vaak het interesse en vindt ik het moeilijk vol te houden. Zo zijn ook mijn tips en oefeningen in dit boek, het gaat vooral om makkelijk je doel bereiken, blokkades oplossen en klachten verminderen. Eindelijk kan ik weer doorslapen, heb rust in mezelf en weet mijn weg te gaan. Ik voel me niet meer half, alsof iets ontbreekt, een bijzonder gevoel van compleetheid heb ik bereikt en mijn grootste wens is dat jij dit ook mag bereiken.Ik help je graag een stukje verder, met dit boek.

Wil je het boek lezen?HSP ervaren als kracht en niet als kwaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Heike Amlow. Lezen HSP ervaren als kracht en niet als kwaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN