Verandering van perspectief

Verandering van perspectief - Leendert van de Merbel | Northernlights300.org

...perspectief? Change of Perspective (oftewel verandering van perspectief) is een naam die ik bewust heb gekozen ... Perspectief ... . Als Reiki meester is het, behalve kennis overdragen over de Reiki en het initiëren in de Reiki, zeer belangrijk je cursisten ook inzicht te geven. Verandering van perspectief! Vertrouwen. Waar kinderen het meest naar verlangen in deze tijd? VERTROUWEN!!! Zij hebben het nodig dat hun ouders, leerkrachten en begeleiders hen vertrouwen geven. Alleen als hun omgeving hen voor 100% vertrouwen geeft, zullen zij vol zelfvertrouwen in het leven kunnen st ... Verandering in perspectief * PsychoseNet ... . Alleen als hun omgeving hen voor 100% vertrouwen geeft, zullen zij vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan. Het wachten kan ondraaglijk zijn. Het onbegrip waarom jou dit overkomt immens. De onmacht van naasten omdat men niet weet hoe jou te helpen kan hen lam slaan. Een verandering in perspectief kan zo welkom zijn. Juist daarom is het delen van elkaars verhalen zo belangrijk. Dat je hoort van lotgenoten of naasten dat het beter wordt. In deze bundeling van ervaringsverhalen vertelt de schrijver over een bijzondere periode in zijn leven in de periode van 19...

INFORMATIE

AUTEUR
Leendert van de Merbel
DIMENSIE
6,51 MB
BESTANDSNAAM
Verandering van perspectief.pdf

OMSCHRIJVING

In deze bundeling van ervaringsverhalen vertelt de schrijver over een bijzondere periode in zijn leven in de periode van 1979 tot half 1986. Vanaf zijn twaalfde levensjaar kreeg hij netvliesloslatingen, met als gevolg dat hij naar een andere school ging en – inmiddels zes jaar later - ging revalideren.Hij deed ervaringen op in onder andere Fijnaart, het Oogziekenhuis en de slechtziendenschool te Rotterdam en het Loo-Erf te Apeldoorn.

Wil je het boek lezen?Verandering van perspectief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leendert van de Merbel. Lezen Verandering van perspectief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN