De wet van de minste weerstand

De wet van de minste weerstand - Evelien Pap | Northernlights300.org

...rnaast zal men zich nooit meer een slachtoffer voelen van het leven en alles wat daarbij hoort ... De weg van de minste weerstand - deel 1/4 | Leonie de Bot ... . Als lezer word je aan de hand meegenomen naar tal van ... ** De wet van de minste weerstand** Wanneer je van iets wegrent, rent het achter je aan. Wanneer je iets achterna rent, rent het van je weg. Wanneer je weerstand hebt tegen iets, dan blijft het bij je. Waar je bang voor bent gebeurt. Wanneer je op iets wacht, dan duurt het lang. Wat je forceert, blokkeert. Beoefen daarom de wet van de minste weerstand. De weg van de min ... Weerstand, er is een wet van de minste weerstand... - kan ... ... . Wat je forceert, blokkeert. Beoefen daarom de wet van de minste weerstand. De weg van de minste weerstand voor managers leert de lezer welke wetten hij in acht moet nemen op het moment dat hij zijn eigen organisatie gaat herstructureren. Fritz onderzoekt de elementen die bijdragen tot het succes van een organisatie: - Hoe verlieslatende wisselpatronen binnen een organisatie om te zetten zijn in succesrijke vooruitgang. De intelligentie van de natuur functioneert moeiteloos, wrijvingsvrij, spontaan. Ze is niet-lineair, intuïtief, holistisch en voedend. En als je in harmonie bent met de natuur, als je kennis hebt van je ware Ik, kun je de wet van de minste weerstand benutten. Van jongs af aan wordt je al geleerd dat de weg van de minste weerstand iets is voor slappelingen of zo.Het is even wennen dat het ook een positieve lading kan hebben ,het heeft denk ik ook veel te maken met acceptatie van jezelf in relatie tot jezelf en je omgeving. De wet van de minste weerstand | Evelien Pap. Zet op mijn lijst . Mocht er iets dergelijks bestaan als een feel good boek, dan is "de Wet van de minste Weerstand" er zeker één. Niemand zal na het lezen van dit boek dezelfde mening over zijn of haar leven kunnen blijven hantere...

INFORMATIE

AUTEUR
Evelien Pap
DIMENSIE
9,87 MB
BESTANDSNAAM
De wet van de minste weerstand.pdf

OMSCHRIJVING

Mocht er iets dergelijks bestaan als een feel good boek, dan is 'de Wet van de minste Weerstand' er zeker één. Niemand zal na het lezen van dit boek dezelfde mening over zijn of haar leven kunnen blijven hanteren of ongeroerd zijn. En daarnaast zal men zich nooit meer een slachtoffer voelen van het leven en alles wat daarbij hoort. Als lezer word je aan de hand meegenomen naar tal van situaties, onderzoeken en verhalen, die je laten zien dat de wereld waarin jij dacht te leven, toch enigszins anders in elkaar zat dan je verwachtte. Het is goed nieuws voor een ieder die wel wat extra steun kan gebruiken in deze soms barre tijden. Verwacht het onverwachte en de kijk op je leven en de wereld om je heen zal voorgoed veranderen. Door de unieke afwisseling tussen wetenschap, die op een simpele manier wordt gepresenteerd en een wat meer spirituele en speelse benadering, krijgt men een vrij compleet beeld van de manier waarop de mens van kinds af aan wordt geconditioneerd om op een bepaalde manier te denken. Maar wat gebeurd er als we deze manier van denken nu eens radicaal overboord gooien en een nieuwe manier aannemen? Waar is de mens dan toe in staat? Deze en veel meer vragen worden uitgebreid behandeld in 'de Wet van de minste Weerstand' en zullen zeker resulteren in het losmaken van vele tongen. Het boek is dan ook uitermate geschikt met meerderen te lezen en zal genoeg stof tot nadenken en discussie leveren. De schrijfster wil met haar debuut, het laatste dan ook zeker aanmoedigen, zodat de mens zichzelf opnieuw leert ontdekken.Een absolute aanrader voor iedere leesclub of lezer die nu wel eens wat anders wil lezen dan het doorsnee genre.

Wil je het boek lezen?De wet van de minste weerstand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evelien Pap. Lezen De wet van de minste weerstand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN