Olympus Pockets - De aap en de sushimeester

Olympus Pockets - De aap en de sushimeester - Frans de Waal | Northernlights300.org

...pus Pockets. ISBN… Meer. 20 99. Uiterlijk 10 juni in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen ... Bureau ISBN - De ware vrijheid ... . Het is echter in een enkel geval mogelijk ... Cultuur is per definitie iets van mensen. Zodra dieren gedrag vertonen dat op cultuur lijkt, wordt dat direct verklaard met "instinct" of "imitatie"; andere opvattingen worden weggewuifd als antropomorf. Frans de Waal verzet zich tegen deze benauwde visie en laat in 'De aap en de sushimeester' zien dat cultuur bij dieren wel degelijk aangetoond kan worden. De aap en de sushimeester Frans de Waal • Boek • paperback. ... Uitgeverij: Olympus ISBN: 9789025430733 Datum publicati ... De aap en de sushimeester - Frans de Waal - 9789025430733 ... ... . De aap en de sushimeester Frans de Waal • Boek • paperback. ... Uitgeverij: Olympus ISBN: 9789025430733 Datum publicatie: 05-2009. Inhoudsopgave . niet beschikbaar . Reviews (0. uit 0 reviews) € 20, 99. Bestellen. niet beschikbaar. niet beschikbaar. Voor 21:00 besteld ... 9789025430733 - De aap en de sushimeester - Olympus Pockets door Frans de Waal.. Cultuur is per definitie iets van mensen. Zodra dieren gedrag vertonen dat op cultuur lijkt, wordt dat direct verklaard met Olympus Pockets. De aap en de sushimeester culturele bespiegelingen van een primatoloog. Frans de Waal . Cultuur is per definitie iets van mensen. Zodra dieren ged...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans de Waal
DIMENSIE
10,48 MB
BESTANDSNAAM
Olympus Pockets - De aap en de sushimeester.pdf

OMSCHRIJVING

Olympus Pockets - De aap en de sushimeester 5e druk is een boek van Frans de Waal uitgegeven bij Olympus Pockets. ISBN 9789025430733 Cultuur is per definitie iets van mensen. Zodra dieren gedrag vertonen dat op cultuur lijkt, wordt dat direct verklaard met 'instinct' of 'imitatie'; andere opvattingen worden weggewuifd als antropomorf. Frans de Waal verzet zich tegen deze benauwde visie en laat in De aap en de sushimeester zien dat cultuur bij dieren wel degelijk aangetoond kan worden.

Wil je het boek lezen?Olympus Pockets - De aap en de sushimeester in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans de Waal. Lezen Olympus Pockets - De aap en de sushimeester Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN