Wat blijft

Wat blijft - Adonis | Northernlights300.org

... en zomercollectie DAT WAT BLIJFT 'Dat Wat Blijft' is een reizend cultuurhistorisch kunstproject en tentoonstelling op het 100 jaar oude schip De Vertrouwen op de Zuid-Willemsvaart -van 's-Hertogenbosch tot Luik van 2019 tot en met 2022- in samenwerking met de mensen die er wonen en werken, of die er in het verleden gewoond/gewerkt hebben ... Boekverslag Nederlands Wat blijft komt nooit terug door ... ... . In 'Wat blijft is liefde' van Jody Hedlund moet het weesmeisje Sophie Neumann een moeilijke keuze maken. Door een aantal ongelukkige gebeurtenissen en misverstanden is zij gescheiden geraakt van haar oudere zussen. Nu woont ze al een aantal jaar alleen in New York. Wat blijft straks over van het echte dorpshuisgevoel? Zorgaanbieder Futuris wijzigt de koers en wil geen beheer meer doen in het monumentale pand, alleen de zorg voor de bewoner ... bol.com | Wat Blijft, Wigman | 9789035121553 | Boeken ... . Door een aantal ongelukkige gebeurtenissen en misverstanden is zij gescheiden geraakt van haar oudere zussen. Nu woont ze al een aantal jaar alleen in New York. Wat blijft straks over van het echte dorpshuisgevoel? Zorgaanbieder Futuris wijzigt de koers en wil geen beheer meer doen in het monumentale pand, alleen de zorg voor de bewoners van de 22 appartementen. WAALRE - Aan de onzekerheid rond Het Klooster in Waalre-dorp lijkt maar geen einde te komen....

INFORMATIE

AUTEUR
Adonis
DIMENSIE
12,32 MB
BESTANDSNAAM
Wat blijft.pdf

OMSCHRIJVING

Adonis wordt beschouwd als de grootste nog levende Arabische dichter. 'Wat blijft' is opmerkelijk genoeg de eerste bloemlezing in het Nederlands van zijn werk. De vertalers Kees Nijland en Assad Jaber maakten een selectie uit zijn omvangrijke werk.

Wil je het boek lezen?Wat blijft in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adonis. Lezen Wat blijft Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN