Een verloren liefde

Een verloren liefde - Iona Grey | Northernlights300.org

...an afscheid nemen, maar dan plots ook de beloftevolle spanning voor de start van een nieuw avontuur ... verloren: 188 Citaten, quotes en wijsheden - Citaten.NET ... . Le souvenir d'un amour perdu , les émotions complexes qui sont inextricablement liées aux au revoir, mais soudain le début d'une nouvelle aventure. met een glaasje port, terwijl jij me knuffelde, zoveel lieve dingen zei, ik kwam niets te kort. Maar toen, ik weer wakker werd, leek alles nog zo echt. Je lieve lach, je stem, zelfs de lieve woorden, die je hebt gezegd. Ik weet, je bent niet meer hi ... Een verloren liefde | Stephan Wetzels ... . Je lieve lach, je stem, zelfs de lieve woorden, die je hebt gezegd. Ik weet, je bent niet meer hier. Het doet zo zeer, maar ik weet als geen ander, je bent een verloren liefde, en die komt niet ... In het heden vindt een jonge Engelse vrouw een schuilplaats in een verlaten huis, maar vindt dan de briefwisseling uit de oorlogstijd tussen de twee hoofdpersonen uit de andere verhaallijn - en gaat op onderzoek uit naar hoe hun verhaal afgelopen is. werk. Een verloren liefde. Auteur(s) Iona Grey Vertaler(s) Monique de Vré ......

INFORMATIE

AUTEUR
Iona Grey
DIMENSIE
12,18 MB
BESTANDSNAAM
Een verloren liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Voor alle fans van Jojo Moyes De laatste liefdesbrief. Een heerlijke roman waarin twee verhaallijnen verweven worden: in WO2 wordt een jonge, getrouwde Engelse vrouw onmogelijk verliefd op een Amerikaanse soldaat. Na de oorlog komt hij terug voor haar, belooft hij - maar in de oorlog worden zoveel beloftes gedaan... In het heden vindt een jonge Engelse vrouw een schuilplaats in een verlaten huis, maar vindt dan de briefwisseling uit de oorlogstijd tussen de twee hoofdpersonen uit de andere verhaallijn - en gaat op onderzoek uit naar hoe hun verhaal afgelopen is.

Wil je het boek lezen?Een verloren liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Iona Grey. Lezen Een verloren liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN