Dora Leer Engels Met Dora

Dora Leer Engels Met Dora - Phoebe Beinstein | Northernlights300.org

...weg tegen elk aannemelijk bo. Zo goed als nieuw Ophalen ... Dora, Engels leren met Dora - vanstockum.nl ... . Bieden 30 apr. '20. Nieuwegein 30 apr. '20. Eline Nieuwegein. Dora boekjes . Dora, Engels leren met Dora. Prijs: € 4,95 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Nee: Bindwijze: Boek, Gebonden (01-02-2011) Genre: Kinderboeken diversen: Boekenliefde.nl: Dora, Engels leren met Dora op boekenliefde.nl. Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie: U kunt dit product niet bestellen. sluit venster. Dora (Engels: Dora the Explorer) is ee ... Clementoni engels leren met dora - speelgoed online kopen ... ... . sluit venster. Dora (Engels: Dora the Explorer) is een Mexicaans en Amerikaans animatie-kinderprogramma dat in Nederland sinds 3 maart 2003 wordt uitgezonden in het programmablok Nick Jr. (voorheen Kindernet) van Nickelodeon.In Vlaanderen ging de serie in première op 16 februari 2004 bij de verplaatsing van Nickelodeon van TMF naar MTV. Ook is er een Dora-computerspel verschenen. Leer met Dora woorden in het Engels en het Spaans. Klik op een afbeelding en Dora zegt het in het Engels en Tico in het Spaans. Gemiddelde score 0 / 5, aantal beoordelingen 0. Tweet. Plaats een reactie. Het is momenteel niet mogelijk om een reactie toe te voegen. We werken aan een veiligere oplossing. Engels leren met Dora bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Je zocht: leer engels met dora. Hieronder heb je een overzicht van de spelletjes en games die jij leuk vindt om te spele! Op www.ik.be speel je elke dag alle spellen helemaal gratis en er is voor iedereen wat! Zowel peuters, kleuters, tieners, ouders en oma's en opa's zullen hier plezier beleven. Dora Venter vertaling in het woordenboek Engels - Nederlands op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen....

INFORMATIE

AUTEUR
Phoebe Beinstein
DIMENSIE
5,71 MB
BESTANDSNAAM
Dora Leer Engels Met Dora.pdf

OMSCHRIJVING

LEER ENGELS MET DORAKleine lezers leren spelenderwijs Engels als ze met Dora en Boots op stap gaan. In Leer Engelsmet Dora ontdekt en leert uw kind over het strand, de boerderij en het circus. In een handomdraai kunnen kinderen de Nederlandse woordjes vertalen in Engelse woordjes.

Wil je het boek lezen?Dora Leer Engels Met Dora in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Phoebe Beinstein. Lezen Dora Leer Engels Met Dora Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN