Het foute pad

Het foute pad - Monique de Graaf | Northernlights300.org

...in een keer wordt uitgelezen !! Wat bevestigd wordt door de reviews zowel hier als op de FB pagina van "Het Foute Pad" ... Uitzending gemist | The A-Team, Say Uncle op RTL 7 ... . De zelfreflectie in het laatste hoofdstuk is al even treffend en daartussen neemt de schrijfster de lezer mee als zijnde "wees gewaarschuwd". Het foute pad Dit boek is gebaseerd op mijn waargebeurd verhaal, laat je meeslepen in het verhaal van een naïef die op vijftienjarige leeftijd weg liep van huis. Ze koos voor dit pad niet wetend wat er allemaal nog te koop was in deze harde wereld. Het foute pad (Paperback). Di ... Boek: Het foute pad - Geschreven door Monique de Graaf ... . Ze koos voor dit pad niet wetend wat er allemaal nog te koop was in deze harde wereld. Het foute pad (Paperback). Dit boek is gebaseerd op mijn waargebeurd verhaal, laat je meeslepen in het verhaal van een naïef tienermeisje die op... Het Foute Pad & autobiografie Monique De Graaf. 591 likes. HET FOUTE PAD is de titel van het boek wat momenteel in p...

INFORMATIE

AUTEUR
Monique de Graaf
DIMENSIE
9,66 MB
BESTANDSNAAM
Het foute pad.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is gebaseerd op mijn waargebeurd verhaal, laat je meeslepen in het verhaal van een naïef tienermeisje die op vijftienjarige leeftijd weg liep van huis. Ze koos voor dit pad niet wetend wat er allemaal nog te koop was in deze harde wereld. Afgezien van de rugzak die ze tot nu toe had gekend in haar leven. Binnen afzienbare tijd kwam ze in aanraking met drugs die haar mee namen in een hele duistere wereld. Ze raakte verstrikt in een wereld van drugs, prostitutie, wapens en politie. De invloed van deze ervaring had een zware en negatieve impact op haar lichamelijke en geestelijke gezondheid.Overleven stond voorop, in welke vorm dan ook. Alle dromen en idealen zag ze als sneeuw voor de zon verdwijnen. In dit boek lees je hoe ze een gevecht aanging met de innerlijke strijd en angsten die ze onderweg trotseerde. Die het verdriet en onmacht van haar omgeving weergeef, van de door haar gemaakte keuzes en de gevolgen die daardoor ontstonden.

Wil je het boek lezen?Het foute pad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monique de Graaf. Lezen Het foute pad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN