Over de rand

Over de rand - Arianne Grootendorst | Northernlights300.org

... verschrikkelijke gebeurtenis die haar leven voorgoed veranderde ... Athenaeum Boekhandel | Over de rand, Arianne Grootendorst ... . Het is een kille nacht in februari. Arianne Grootendorst wordt wakker in haar bovenwoning in Rotterdam. In 'Over de rand' vertelt Linda Romein over de geboorte van haar zoon Lars. Ze is dolgelukkig als hij ter wereld komt. Dan wordt een nachtmerrie waarheid: Lars heeft een kwaadaardige tumor in zijn hersenen. Hij ondergaat onderzoeken, operaties en chemotherapie. Moeder Linda wijkt geen moment van zijn zijde. In "Over de ran ... bol.com | Over de rand (ebook), Arianne Grootendorst ... ... . Moeder Linda wijkt geen moment van zijn zijde. In "Over de rand' verteld Linda Romein over de geboorte van haar zoon Lars. Ze is dolgelukkig als hij ter wereld komt. Dan blijkt een nachtmerrie waarheid: Lars heeft een kwaadaardige tumor in zijn hersenen. Hij ondergaat onderzoeken, operaties en chemotherapie├źn. Moeder Linda wijkt geen moment van zijn zijde. 'Over de rand' is in de ik-vorm geschreven waardoor het heel dichtbij de lezer komt, het wordt op deze manier een persoonlijke boodschap voor iedereen die er naar wil luisteren. Misschien is iemand anders ook slachtoffer en dan kan dit boek helpen bij de verwerking. Het laat mogelijkheden zien waar men wellicht niet aan gedacht zou hebben. In plaats van de gebruikelijke grindrand of vegetatievrije zone kunnen we het groene dak ook over de rand laten groeien. Bij sedumdaken krijgen we dan een leuk natuurlijk gevormd randje van hangende sedumpla...

INFORMATIE

AUTEUR
Arianne Grootendorst
DIMENSIE
6,39 MB
BESTANDSNAAM
Over de rand.pdf

OMSCHRIJVING

Waargebeurd verhaal!Over de rand is een pageturner, een nachtmerrie, geschreven door een vrouw die zich staande heeft gehouden na een verschrikkelijke gebeurtenis die haar leven voorgoed veranderde. Het is een kille nacht in februari. Arianne Grootendorst wordt wakker in haar bovenwoning in Rotterdam. Het is donker en ze ligt in bed. Haar eerste gedachte is: ik krijg geen lucht, en ze hapt naar adem. Op haar zit een reusachtige man die haar keel dichtknijpt en als een waanzinnige uit zijn ogen kijkt. Er is geen ontsnappen mogelijk. Langzaam wordt het donker voor haar ogen...In het huiveringwekkende Over de rand schrijft Grootendorst over de schokkende verkrachting in haar eigen woning die ze ternauwernood overleefde. Zwaargewond weet zij zich met bijna bovenmenselijke inspanning via een touw aan haar balkon in veiligheid te brengen. Haar onderbuurman die met zijn vrouw televisie zit te kijken, ziet plotseling een hevig bloedende vrouw dwars door zijn schuifpui naar binnen storten. Na haar strijd om te overleven volgen het opsporen van de dader, de gebeurtenissen in de rechtszaal en de moeizame geestelijke verwerking van het misdrijf.Haar aangrijpende true-crimerelaas, dat leest als een thriller, wordt afgewisseld met passages uit het politiedossier, verhoren door de rechercheurs en processen-verbaal, die integraal zijn opgenomen in het boek.

Wil je het boek lezen?Over de rand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arianne Grootendorst. Lezen Over de rand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN