Kat & Muis

Kat & Muis - Ian Rankin | Northernlights300.org

...ienst Plaagdierbeheersing - of plaagdierbestrijdingsbedrijf ... Kat En Muis Spel in Blik - speelgoed online kopen ... ... . Kat en muis De docent kiest 2 katten (tikkers) uit. De andere leerlingen krijgen een lintje, die moeten ze achter in hun broek zodat ze een staart krijgen. De staart moet wel lang zijn, dus het lintje moet ver uit de broek steken. Het spel start, de katten moeten alle muizen vangen. Your browser does not appear to support HTML5. Try upgrading your browser to the latest version. What is a browser? Microsoft Internet Explorer Mozilla Fi ... kat Nederlands spreekwoordenboek ... . What is a browser? Microsoft Internet Explorer Mozilla Firefox Google ... Katten die muizen vangen . Published by. Leestijd is minuten. Katten houden van muizenvangen. En omdat ze van nature jagers zijn, zijn ze er zeer goed in. Uw kat zal niet jagen omdat ze honger heeft, daar is ze veel te goed voor gevoed! Ze doet het eigenlijk omdat het een natuurlijk instinct is. Niets is leuker dan te spelen met uw kat. Met het juiste speelgoed is het nog leuker. Maar ook als het baasje of vrouwtje weg is kan de kat zichzelf uren vermaken met het juiste speelgoed. Kattenspeelgoed brengt vreugde en kleur in het leven van een kat! Speelmuizen zijn ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ian Rankin
DIMENSIE
11,43 MB
BESTANDSNAAM
Kat & Muis.pdf

OMSCHRIJVING

'En in Edinburgh nota bene. Ik bedoel, niet te geloven dat zoiets in Edinburgh gebeurt...'Zoiets... is de brute ontvoering en moord op twee kleine meisjes. En nu wordt een derde vermist. Politieman John Rebus is een van de agenten die op de moordenaar jagen. Het werk heeft zijn sporen nagelaten: Rebus rookt en drinkt te veel, zijn vrouw heeft hem verlaten en ze heeft zijn dochtertje meegenomen. Dan beginnen de boodschappen te komen: knopen in stukjes touw en kruisen van luciferhoutjes. Het zijn stukjes van een puzzel die alleen Rebus kan oplossen.

Wil je het boek lezen?Kat & Muis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ian Rankin. Lezen Kat & Muis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN