Marc Ackein & Sara Vits reeks 2 - Coke in voorraad

Marc Ackein & Sara Vits reeks 2 - Coke in voorraad - Bert Bergs | Northernlights300.org

...ming, verontreiniging en uitputting van alle grondstoffen ... gent Archieven - Doorbraak winkel ... . COKE IN VOORRAAD is het tweede deel uit de reeks, waarin journalist Marc Ackein en rechercheur Sara Vits samenwerken. Tevens is dit verhaal als een afzonderlijk deel te lezen. Bert Bergs is pas op late leeftijd begonnen met schrijven van thrillers. De leukste boeken gratis verzonden naar een winkel in de buurt, steun zo je lokale winkelier! Freelance journalist Marc Ackein en zijn vriendin, hoofdinspecteur Sara Vits van de lokale recherche, gaan elk op hun eigen manier uit op onderzoek. Ze ontdekken dat een zekere 'IJsbeer' achter de moord z ... Marc Ackein & Sara Vits reeks - Coke in voorraad | Bert ... ... . Ze ontdekken dat een zekere 'IJsbeer' achter de moord zit. ... Toch is 'Coke in voorraad' perfect als standalone te lezen. Coke in voorraad book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers. De Belg Alex Dupuis smokkelt drugs vanuit Gran Canaria. Zijn jacht ... Vijftig jaar bescherming van het eigendomsrecht André Alen, Isabelle Cooreman, Marc Boes, Jan Ghysels, DIRK LINDEMANS Uitgever: Intersentia ISBN: 9789400003422 Productvorm: Hardback Verschijningsdatum: 15/10/2012 Genre: Management, business en recht Perspectieven op het landschap Marc Antrop Uitgever: Academia Press ISBN: 9789038209395 Productvorm: Paperback Verschijningsdatum: 22/09/2015 Genre: Exacte wetenschappen en informatica Van Mercator tot computerkaart Marc Antrop, Roger A. Blondeau Uitgever: Brepols Publishers ISBN: 9789056220402 Productvorm: Hardback Verschijningsdatum: 10/10/2001 Genre: Geschiedenis Productinformatie Marc Ackein & Sara Vits reeks 2 - Coke in voorraad. De Belg Alex Dupuis smokkelt drugs vanuit Gran Canaria. Zijn jacht met een grote lading cocaïne aan boord wordt gestolen. Wanneer hij ontdekt dat zijn vriendin daarbij betrokken is, vermoordt hij h... Op voorraad. Voeg toe aan ... Wanneer Marc Ackein zijn jeugdvriendin Sara Vits tegen het lijf loopt, wordt alles nog ingewikkelder. Er volgen nog gruwelijk geënsceneerde moorden in Gent, ... Recensie achterlaten Marc Ackein & Sara Vits reeks - 30 dagen deel 1 Uw waardering. Rating. 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Naam. Ackein en De Nolf gaan ieder op hun manier op onderzoek uit. Wanneer Marc Ackein zijn jeugdvriendin Sara Vits tegen het lijf loopt, wordt alles nog ingewikkelder. Er volgen nog gruwelijk geënsceneerde moorden in Gent, waarbij de moordenaar steeds driester te werk gaat. Coke in voorraad. Geplaatst op 13 juni 2020 door Piet Windhorst. Jacht op de 'IJsbeer' Gent kent vele handelaren in coke. Sara Vits en Marc Ackein belanden in een ware drugsoorlog. Het boek begint met het beschrijven van een bijeenkomst waar allerlei hoogstaande personen uit Gent ongegeneerd coke gebruiken. Coke in voorraad | ISBN 9789492247490 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Bergs
DIMENSIE
7,99 MB
BESTANDSNAAM
Marc Ackein & Sara Vits reeks 2 - Coke in voorraad.pdf

OMSCHRIJVING

De Belg Alex Dupuis smokkelt drugs vanuit Gran Canaria. Zijn jacht met een grote lading cocaïne aan boord wordt gestolen. Wanneer hij ontdekt dat zijn vriendin daarbij betrokken is, vermoordt hij haar. Omdat hij ook twee acolieten van de lokale maffia heeft neergelegd, vlucht hij naar België. In Gent tracht hij zijn zaakjes voort te zetten met hulp van Ad de Graaf, een lokale drugsbaron. Maar daar is een ware drugsoorlog losgebarsten. Er werd al een lid van een Albanese drugsbende vermoord.Freelance journalist Marc Ackein en zijn vriendin, hoofdinspecteur van de lokale recherche, Sara Vits gaan elk op hun eigen onderzoek uit. Ze ontdekken dat een zekere "IJsbeer' achter de moord zit.Het hek is helemaal van de dam als nog meer leden van de drugsbende vermoord worden. Wie is die IJsbeer? Wat is zijn doel? Wil hij regeren over de lokale cocaïnemarkt? Het uiteindelijke plan is echter veel gruwelijker …COKE IN VOORRAAD is het tweede deel uit de reeks, waarin journalist Marc Ackein en rechercheur Sara Vits samenwerken. Tevens is dit verhaal als een afzonderlijk deel te lezen.Bert Bergs is pas op late leeftijd begonnen met schrijven van thrillers. In een directe stijl brengt hij spannende verhalen die vaak gerelateerd zijn aan de Gentse universiteit, zijn vroegere biotoop. In deze thriller neemt hij even afscheid van de academische wereld en duikt in het milieu van de drugs.

Wil je het boek lezen?Marc Ackein & Sara Vits reeks 2 - Coke in voorraad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Bergs. Lezen Marc Ackein & Sara Vits reeks 2 - Coke in voorraad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN