Marketing Voor Retailers

Marketing Voor Retailers - Reinder Koornstra | Northernlights300.org

...kkelijk toegankelijk voor iedereen die tenminste een inleidende studie in marketing heeft gedaan, op MBO of HBO niveau ... Retailers - Betapress.nl - Distributie en marketing voor ... ... .… Maar ook voor retailers zelf kunnen de uitkomsten betekenisvol bijdragen aan een hoger niveau van strategische samenwerking. Het Trade Marketing Strategy Model (of: TMS-Model) is één van de modellen die is opgenomen in het eind 2015 verschenen Retail en Trade Marketing Modellenboek, dat ingaat op het nut van het gebruik van (ook actuele) modellen en stappenplannen binnen het strategisch ... Wij zorgen voor een individueel en persoonlijk contact met retailers. De Betapress tijdschriftenportal is 24 uur b ... Samenvatting Marketing voor retailers - Knoowy ... ... Wij zorgen voor een individueel en persoonlijk contact met retailers. De Betapress tijdschriftenportal is 24 uur bereikbaar zodat retailers ook zelf heel gemakkelijk het beheer kunnen voeren over een aantal zaken. Onze Klantendienst is altijd telefonisch bereikbaar om in persoonlijk contact vragen te beantwoorden of wijzigingen door te voeren. Marketing voor retailers. Dit is het uittreksel behorend bij het boek Marketing voor retailers (2e druk; ISBN 9789043020916) van R. Koornstra. Uittreksels van studentsonly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te krijgen. Ze geven beknopt - in ca. 10% van het aantal pagina's van het boek - een compleet overzicht van alles wat belangrijk is. Het heerlijk avondje is bijna daar. Retailers en distributiecentra maken overuren zodat de Sint alles op tijd binnen heeft. Marketeers proberen hier in de aanloop naar 5 december op een goede manier op in te haken in de hoop een zo groot mogelijk gedeelte van de consumentenbestedingen voor hun organisatie binnen te halen. Marketing, het is een uitdagend onderwerp voor retailers. De meesten weten dat het bestaat, maar er echt goed gebruik van maken? Dan gebeurt maar mondjesmaat. En dat terwijl er in marketing talloze kansen liggen om meer klanten naar je winkel te trekken. Veel retailers besteden te weinig tijd aan het brainstormen over marketing ideeën of ... Juist omdat de retailers zo enthousiast zijn over digitale en mobiele marketing, zijn ze bang of ze het wel kunnen klaarspelen. 42 procent geeft aan veel meer uit de verschillende kanalen te kunnen halen dan dat ze op dit moment doen. Het was dus duidelijk voor de klassieke retailers dat er iets moest veranderen. Deze veranderingen kunnen alleen worden doorgevoerd met de hulp van experts op het gebied van retail marketing. Er is tegenwoordig veel meer data beschikbaar voor retailers over haar klanten....

INFORMATIE

AUTEUR
Reinder Koornstra
DIMENSIE
10,10 MB
BESTANDSNAAM
Marketing Voor Retailers.pdf

OMSCHRIJVING

MARKETING VOOR RETAILERS geeft de lezer snel en overzichtelijk inzicht in de verschillende onderwerpen van retailmarketing. De klant staat centraal, wat resulteert in meer aandacht voor de klant (outside-in) en wat minder aandacht voor de winkel (inside-out). Klanten verwachten meer dan een pakket goederen tegen een redelijke prijs: winkelformules moeten een merk worden. Dit geldt voor winkels, maar ook voor winkelcentra.In deze tweede editie komt de winkelbeleving van de doelgroep uitgebreid aan bod. Daarnaast is er aandacht voor de interre en externe communicatie om het bezoek aan winkelcentrum en winkel te stimuleren.Op de begeleidende website www.pearsoneducation.nl/koornstra zijn cases en powerpointpresentaties beschikbaar.

Wil je het boek lezen?Marketing Voor Retailers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Reinder Koornstra. Lezen Marketing Voor Retailers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN