De hogepriesteres van Aruc

De hogepriesteres van Aruc - Tibisay Felida | Northernlights300.org

...one wereld bijlerares Frans is en in de andere wereld Aruc die ze bereikt via de Cirkel , is ze een hogepriesteres De hogepriesteres van Aruc ... Betekenis Tarotkaart De Hogepriesteres - De Tarot Lezer ... . Bekijk alles van Tibisay Felida. ISBN. 9789402199604. Laat als eerste een recensie achter. Aantal. Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar. Verschijningsdatum nog niet bekend. Reserveer nu De hogepriesteres van Aruc een heksenadel roman. Tibisay Felida. De hogepriesteres van Aruc een heksenadel roman. Tibisay Felida . Isis woont op Curaçao en lijkt op het eerste gezicht een heel gewoon en ... Recensie van Wijna Pronk over De hogepriesteres van Aruc ... ... . De hogepriesteres van Aruc een heksenadel roman. Tibisay Felida . Isis woont op Curaçao en lijkt op het eerste gezicht een heel gewoon en alledaags leventje te leiden op een Caribisch eiland. Haar leven reikt echter ver ... Isis maakt regelmatig uitstapjes naar de magische wereld van Aruc. De gave om deze andere werkelijkheid te betreden wordt door de vrouwen in haar familie doorgegeven. Ze is een nakomeling van Alice Kyteler, die in de 13de eeuw wegens beschuldiging van hekserij vanuit Ierland naar een andere werkelijkheid vluchtte. De jacht op heksen blijkt echter nog steeds actueel. De hogepriesteres van Aruc trok onmiddellijk mijn aandacht toen ik van het bestaan op de hoogte raakte, mijn nieuwsgierigheid was behoorlijk geprikkeld. Niet alleen een prachtige cover, maar ook een interessant verhaal over heksen, parallelle werelden en uiteraard de heksenvervolging. Dit verleden heeft mij altijd mateloos geboeid en aangezien de auteur het naar het heden… Geanimeerde omslag van De Hogepriesteres van Aruc door Tais Teng. Hallo, mijn naam is Tibisay Felida. De heksenadel wereld begon met mijn debuutroman: De hogepriesteres van Aruc en haar hoofdpersoon Isis de Ruiter. FLAPTEKST. Isis woont op Curaçao en lijkt op het eerste gezicht een heel gewoon en alledaags leventje te leiden op een Caribisch ... Boektrailer van de roman "De hogepriesteres". ️ Voorverkoop: https://www.kobo.com/ww/nl/ebook/de-hogepriesteres-van-aruc ️ Nieuwsbrief: bit.ly/de-hogepries... De hogepriesteres van Aruc: een heksenadel roman (Dutch Edition) eBook: Felida, Tibisay: Amazon.de: Kindle-Shop de Hogepriesteres van Aruc. Image by taisteng May 11, 2020 0 Comments. Share this post. Facebook Twitter LinkedIn Google + Pinterest Email. Leave a Reply Cancel reply. Connect with: Your email address will not be published. Required fields are marked * Comment. Name * Email * ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tibisay Felida
DIMENSIE
10,60 MB
BESTANDSNAAM
De hogepriesteres van Aruc.pdf

OMSCHRIJVING

Isis woont op Curaçao en lijkt op het eerste gezicht een heel gewoon en alledaags leventje te leiden op een Caribisch eiland. Haar leven reikt echter ver buiten de grenzen van wat we de realiteit noemen: regelmatig maakt Isis uitstapjes naar de magische wereld van Aruc. De gave om deze andere werkelijkheid te betreden wordt door de vrouwen in haar familie van generatie tot generatie doorgegeven. Ze is een nakomeling van Alice Kyteler, die in de 13de eeuw wegens beschuldiging van hekserij vanuit Ierland naar een andere werkelijkheid vluchtte. Acht eeuwen later blijkt de jacht op heksen nog steeds actueel. Isis die in harmonie leeft met de medemens en natuur, moet uitkijken voor haar buren en medekerkgangers. Ze kunnen haar lichaam niet meer op een openbare plein verbranden, maar misschien zouden ze de heksenjacht in een modern jasje kunnen steken. Wat kunnen de gevolgen zijn als ze niet oppast? In dit debuut slaagt auteur Tibisay Felida erin de magie in het alledaagse en het alledaagse in de magie te verweven.

Wil je het boek lezen?De hogepriesteres van Aruc in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tibisay Felida. Lezen De hogepriesteres van Aruc Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN