Solidair gedrag binnen moderne organisaties

Solidair gedrag binnen moderne organisaties - H. van Emmerik | Northernlights300.org

...trix als een lineaire transformatie wordt gezien, is de fundamentele meetkundige betekenis van een determinant, die van een schaalfactor of coëfficiënt voor maten ... FERRYKOSTER.NL - Publications ... . Solidair Gedrag Binnen Moderne Organisaties by Karin Sanders, 9789052601601, available at Book Depository with free delivery worldwide. Solidair gedrag binnen moderne organisaties Diagnostiek en behandeling voor de professional / Dwangstoornissen Happinez - Happinez Ik geef je mijn hart De vernetwerking van organisaties wordt gefaciliteerd door digitale hulpmiddelen. Dit kan leiden tot de platformisering. De online media, organisatieontwerp en de platformorganisatie. De nieuwe media beïnvloeden de communicatie binnen en tusse ... Solidair gedrag binnen moderne organisaties: onderzoek ... ... . Dit kan leiden tot de platformisering. De online media, organisatieontwerp en de platformorganisatie. De nieuwe media beïnvloeden de communicatie binnen en tussen organisaties. Geen organisatie zal zich daaraan onttrekken. Deze ontwikkeling is nog in volle gang. Hoe reageren Vlaamse werknemers op unieke voordelen (i-deals) toegekend aan collega's met een handicap ?Werknemers reageren positiever op een uniek voordeel dat toegekend wordt aan een collega wanneer deze collega lijdt aan een handicap. Dit blijkt uit de resultaten van een onderzoek uitgevoerd aan de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen (campus Antwerpen) van de KU Leuven, in het ......

INFORMATIE

AUTEUR
H. van Emmerik
DIMENSIE
5,62 MB
BESTANDSNAAM
Solidair gedrag binnen moderne organisaties.pdf

OMSCHRIJVING

Dat solidair gedrag met name op de werkplek van belang is, wordt in deze bundel overduidelijk aangetoond. Individuele werknemers hebben een bepaalde positie binnen een organisatie. Tegelijk zijn zij veelal afhankelijk: van collega's, van leidinggevenden. Intussen is 'de markt' een sterke spelbepaler. Samenwerking in zelfstuderende teams of managementteams is vaak als antwoord op de vragen van de markt geformuleerd, en gerealiseerd. Bij profit- en met name non-profitorganisaties is uitvoerig onderzocht hoe de 'nieuwe' onderlinge verhoudingen werken – wat zij voor de betrokken partijen opleveren. Resultaten van die onderzoeken worden in deze studie uitvoerig besproken. Anders dan werd verwacht lijdt solidair gedrag nauwelijks onder arbeidsomstandigheden en –verhoudingen die als bedreigend voor de cohesie werden gezien. Niettemin zijn er ook ontwikkelingen gesignaleerd die de cohesie kunnen verzwakken. Dat het saldo van beide trends uiteindelijk toch gunstig uitvalt, is bemoedigend. Hier tonen gedetailleerde analyses aan welke factoren welke invloeden uitoefenen in welke richtingen. Ook wordt duidelijk gemaakt hoe essentieel solidair gedrag op de werkplek kan zijn in het geheel van de maatschappelijke verhoudingen. Uitermate nauwgezette onderbouwing van de thesen en hypothesen kenmerkt de studies in deze overzichtsbundel. Ten slotte maken de uitvoerige annotatie en het dito literatuuroverzicht duidelijk dat er voor de onderzoeksitems mondiaal belangstelling is. Deze bundel maakt deel uit van het NWO-onderzoeksproject naar 'Sociale Cohesie'. Dit project heeft als doel de vele vragen ten aanzien van de multiculturele en pluriforme samenleving in een nieuw perspectief te plaatsen en een beantwoording ervan naderbij te brengen.

Wil je het boek lezen?Solidair gedrag binnen moderne organisaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. van Emmerik. Lezen Solidair gedrag binnen moderne organisaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN