Geschreven vanuit het hart

Geschreven vanuit het hart - Lian Verkerk | Northernlights300.org

...alchemie van het hart. De innerlijke weg leidt tot de diepe vreugde en liefde van het hart ... Nu verkrijgbaar: Uit het hart geschreven! | Stichting ... ... . ... Niet voor niets dat er zoveel mooie poëzie geschreven is vanuit deze inspiratie. De soefi heeft vanouds gevoeld dat dat de weg is die voor de mens bedoeld is. En hij leert ons te accepteren wat op onze weg komt, en vanuit ons hart te leven. Uit het hart geschreven is voor trouwe donateurs een feest van herkenning. In elke uitgave steekt Jan ons opnieuw een hart onder de riem en helpt ons vol goede moe ... Geschreven vanuit het hart - Lian Verkerk - 9789402166446 ... ... . In elke uitgave steekt Jan ons opnieuw een hart onder de riem en helpt ons vol goede moed en met vertrouwen in het leven verder te gaan. Gevoelens vanuit het Hart. 60 likes · 3 talking about this. Gevoelens vanuit het Hart gaat over onze menselijke gevoelens beleven en doorgeven aan iedere mens, ieder op zijn eigen unieke manier. Essentieel bij 'Sales vanuit je Hart' is investeren aan het begin van een gesprek. Als je samen met de klant een goede basis legt, wordt het logisch en gemakkelijk om tot de deal te komen. Richard van Kray geeft je in dit boek het kader en de tools om echt van betekenis te zijn voor je klant, zonder dat je jezelf hoeft te vergeten. Geschreven vanuit het hart het is niet moeilijk om te schrijven, als je hand wordt geleid door je hart. Lian Verkerk . Dit boek bevat aspecten zoals bewustwording, het leven (hoop en nieuwe kansen), persoonlijke kennis en ontwikkeling, de vijf doelen van de auteur en als laatste ga je beter kennis maken met de schrijfster. ... Hart boven hoofd. Het naleven van zowel de heart als mind strengths maakt gezonder en gelukkiger, weten we van het onderzoek van Seligman en Peterson. Maar een nieuwe studie van klinisch psycholoog Serena Haridas aan de New England-universiteit in Sydney, toonde aan dat mensen die overwegend vanuit hun hart leven het allerbeste af zijn. Geschreven vanuit het hart van de kinderen heb ik nooit had. Written from the heart to the children I never had. We komen naar jou vanuit het hart van de Bayou. Coming to you from the heart of the Bayou. Slechts spreken vanuit het hart, Todd, zoals je altijd doet....

INFORMATIE

AUTEUR
Lian Verkerk
DIMENSIE
6,38 MB
BESTANDSNAAM
Geschreven vanuit het hart.pdf

OMSCHRIJVING

Geschreven vanuit het hart 1e druk is een boek van Lian Verkerk uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402166408 Dit boek bevat aspecten zoals bewustwording, het leven (hoop en nieuwe kansen), persoonlijke kennis en ontwikkeling, de vijf doelen van de auteur en als laatste ga je beter kennis maken met de schrijfster. In dit boek benadrukt Lian (17 jaar) het belang van het vertrouwen op het proces van het leven, om in het nu te genieten, om vooruit te kijken, om weer op te staan en om de situatie van de ander te begrijpen. Maar aan de andere kant benadrukt ze ook het belang van het stellen van doelen, jezelf kennen en weten wat je waarde is. Dit boek is geschreven voor jong en oud, dik en dun, ziek en gezond, arm en rijk. Kortom voor iedereen! Laat je meeslepen door dit indrukwekkende-imposante boekwerk van Lian Verkerk Lian Verkerk, geboren en getogen in Curaçao en is momenteel 17 jaar oud. Ze studeert toegepaste psychologie (Hogeschool Saxion te Deventer) en tijdens haar eerste studiejaar is ze ontzettend gegroeid, bewuster geworden en heeft ze veel kennis gekregen. Haar doel is om anderen ook bewuster te maken over hunzelf, de mensen om hun heen en het leven op zich. Ze heeft een sterke drang gecreëerd om mensen te helpen, geven, inspireren, veranderen en verenigen.

Wil je het boek lezen?Geschreven vanuit het hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lian Verkerk. Lezen Geschreven vanuit het hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN