De Platina Regel

De Platina Regel - Tony Alessandra | Northernlights300.org

...ok de unieke serienummers van de platina b(a)ar(en) na aankoop ... Platinum for 2, deel uw Platinum voordelen | Amex Nederland ... . In tegenstelling tot futures of een platina ETF, kan je steeds defysieke levering vragen van je platina, moest dat toch nodig zijn. Doe de platina ring met diamant in dit mengsel en wacht ongeveer 20 minuten. Haal de ring eruit en veeg hem droog met een zachte doek. Vul nu het andere kommetje met de alcohol en leg de ring hier een paar seconden in. Spoel je ring daarna goed af met koud water en laat hem drog ... De platina regel - bibliotheek.nl ... . Spoel je ring daarna goed af met koud water en laat hem drogen aan de lucht (dus niet droogwrijven). Naar boven 5.10 Algemene regel 6. Algemene regel 6 luidt: "Voor de indeling van goederen onder de onderverdelingen van een post zijn wettelijk bepalend de bewoordingen van die onderverdelingen en de aanvullende aantekeningen, alsmede mutatis mutandis de vorenstaande regels, met dien verstande dat uitsluitend onderverdelingen van gelijke rangorde met elkaar kunnen worden vergeleken. Om het winkelen via libris.nl zo gemakkelijk mogelijk te maken, maken wij gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Door verder te gaan op libris.nl accepteert u het gebruik daarvan....

INFORMATIE

AUTEUR
Tony Alessandra
DIMENSIE
3,14 MB
BESTANDSNAAM
De Platina Regel.pdf

OMSCHRIJVING

De platina regelPraktische gids voor geslaagde interpersoonlijke communicatieTony Alessandra & Michael O'ConnorConflicten op het werk, verwijdering tussen partners, minder verkopen dan verwacht of kinderen die maar niet willen luisteren. Wat hebben deze situaties met elkaar gemeen? Aan de inhoud van onze boodschap lijkt het vaak niet te liggen. Waar mensen communiceren, spelen verschillen in persoonlijkheid en informatieverwerking een grotere rol dan we vermoeden. Willen we de weg vinden naar daadwerkelijk goede relaties met collega's, klanten, kinderen en partners, dan is er maar één optie: leren hoe we de communicatiestijl van de ander kunnen 'lezen' en andermans 'taal' kunnen spreken. In het boek De platina regel worden vier persoonlijkheidstypen en bijbehorende stijlen besproken: het regisserende type, het sociale type, het helpende type en het analyserende type. Na een uitvoerige uiteenzetting over deze typen leggen managementdeskundigen Tony Alessandra en Michael J. O'Connor uit hoe men aan de hand van deze typen betere resultaten kan boeken, op het werk en privé.Het boek is naar het Nederlands vertaald door Celia Jansen, directeur-trainer van Compass Training.

Wil je het boek lezen?De Platina Regel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tony Alessandra. Lezen De Platina Regel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN