Vaderdag

Vaderdag - Simon van Booy | Northernlights300.org

...een feestdag ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd ... Vaderdag | Populaire Allerhande recepten | Albert Heijn ... .In Nederland wordt het gevierd op de derde zondag in juni.In België viert men vaderdag op de tweede zondag van juni.Het feest komt voort uit de voorafgaande Moederdag Vaderdag komt er weer aan! Bezoek deze pagina voor een passend vaderdagcadeau. We hebben de beste cadeaus op een rijtje gezet. Veelal vandaag besteld, morgen in huis! leuke vaderdag cadeaus. Ben je op zoek naar een leuk vaderdag cadeau? ... Het ideale cadeau voor jouw vader! | ICI PARIS XL ... . Veelal vandaag besteld, morgen in huis! leuke vaderdag cadeaus. Ben je op zoek naar een leuk vaderdag cadeau? Bij HEMA vind je voor elke vader een leuk cadeau. Voor Vaderdag, of gewoon zomaar. Of je vader nu een klusser is, of van gadgets houdt, HEMA heeft cadeaus voor alle vaders. Zoals mooie sokken in een vrolijke geschenkverpakking. Een nuttig vaderdag cadeau dat hij altijd kan ... Op Vaderdag eren we onze vader voor al het werk dat hij heeft gestoken in onze opvoeding. Een leuk Vaderdag cadeau 2020 is dan ook jouw vader een tikje wellness geven. Een dagje naar de sauna, een strandvakantie of eender welke type relaxatie waar jouw vader fan van is. Ook dit kan je overigens ...

INFORMATIE

AUTEUR
Simon van Booy
DIMENSIE
5,50 MB
BESTANDSNAAM
Vaderdag.pdf

OMSCHRIJVING

Na zijn ontslag uit de gevangenis knoopt ex-motorbendelid Jason de eindjes aan elkaar door spullen van rommelmarkten te verkopen op eBay. Contact met vrienden of familie heeft hij nauwelijks meer, boos en gewelddadig als hij is. Dan belt een maatschappelijk werker: de broer en schoonzus die hij al meer dan tien jaar niet heeft gesproken zijn omgekomen bij een auto-ongeluk. Jason wordt belast met de zorg voor hun zesjarige dochter Harvey, van wie hij niet eens wist dat ze bestond.

Wil je het boek lezen?Vaderdag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simon van Booy. Lezen Vaderdag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN