Vantoen.nu - Toveren met getallen

Vantoen.nu - Toveren met getallen - R. Tocquet | Northernlights300.org

...elkaar niet overlappen. Werkbladen "Toveren met getallen" Schoolvoorstellingen van goochelaar en buikspreker Aarnoud Agricola: www ... Toveren met getallen - R. Tocquet - 9789031502691 | Bruna.nl ... .goochelaar.biz R. Tocquet is een geweldige auteur. Download en lees het boek Vantoen.nu - Toveren met getallen op onze website 3dayslimburg.be. Helemaal vrij. U vindt Vantoen.nu - Toveren met getallen in PDF, ePUB, MOBI. Door alle tijden heen zijn er af en toe mensen in de openbaarheid getreden, wier opmerkelijke prestaties op het gebied van het hoofdrekenen tot ieders verbeelding spraken, en die meestal van land tot land trokken om hun bijzondere rekenkundige begaafdheid te demonstreren en op die manier in hun levensonderhoud te voorzien. Ook de moderne mens, die vertrouwd is geraakt met computers ... Toveren met getallen | ISBN 9789031502691 direct en eenvoudig te ... Trucjes met getallen / Goochelen / Van alles wat ... ... . Ook de moderne mens, die vertrouwd is geraakt met computers ... Toveren met getallen | ISBN 9789031502691 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Iemand anders zet daar weer een getal van drie cijfers bij. 986. En nog weer iemand anders nog een getal van drie cijfers. 564. Zelf schrijf je er nog een 4 e en 5 e getal bij. Het 4 e getal moet opgeteld met het 2 e getal 999 worden. 13. Het 5 e getal moet samen met het 3 e getal 999 worden. 435. 2671. Opgeteld zijn deze getallen het getal wat ... Toveren met getallen Hoge resolutie versie Door alle tijden heen zijn er af en toe mensen in de openbaarheid getreden, wier opmerkelijke prestaties op het gebied van het hoofdrekenen tot ieders verbeelding spraken, en die meestal van land tot land trokken om hun bijzondere rekenkundige begaafdheid te demonstreren en op die manier in hun levensonderhoud te voorzien. Toveren met getallen (Vantoen.nu) | R. Tocquet | ISBN: 9789031502691 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Buy Toveren met getallen (Vantoen.nu) 01 by Tocquet, R. (ISBN: 9789031502691) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Vantoen.nu: Toveren met getallen - Robert Tocquet. Voordelen van bookspot...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Tocquet
DIMENSIE
11,72 MB
BESTANDSNAAM
Vantoen.nu - Toveren met getallen.pdf

OMSCHRIJVING

Door alle tijden heen zijn er af en toe mensen in de openbaarheid getreden, wier opmerkelijke prestaties op het gebied van het hoofdrekenen tot ieders verbeelding spraken, en die meestal van land tot land trokken om hun bijzondere rekenkundige begaafdheid te demonstreren en op die manier in hun levensonderhoud te voorzien. Ook de moderne mens, die vertrouwd is geraakt met computers, ruimtevaart, geleide projectielen en andere efficiënte zegeningen van deze tijd, wordt nog steeds geïmponeerd door de schijnbaar magische vermogens waarover deze mensen beschikken. Toch is de mentale capaciteit van deze rekenwonders van zeer uiteenlopende aard; men vindt onder hen de hele scala van zwak begaafd tot superintelligent, van ongeletterd tot intellectueel gevormd. Ook de wijze waarop deze mensen tot hun opvallende resultaten kwamen, is geheel verschillend. Juist hiervan geeft Tocquet een uitstekende analyse, terwijl hij bovendien, voorzover mogelijk of nog te achterhalen, een nauwkeurige beschrijving geeft van hun levensgeschiedenissen en de milieu-invloeden die tot ontwikkeling van hun mysterieuze capaciteiten kunnen hebben bijgedragen.

Wil je het boek lezen?Vantoen.nu - Toveren met getallen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Tocquet. Lezen Vantoen.nu - Toveren met getallen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN