Luchtvissers

Luchtvissers - Gerwin van der Werf | Northernlights300.org

...columnist voor dagblad Trouw, schrijft hij gedichten en romans ... Luchtvissers - Gerwin van der Werf - Paperback ... ... . Ik ken Gerwin van der Werf van zijn columns in Trouw, die ik altijd erg prettig vind om ... Luchtvissers - Gerwin van der Werf - Paperback. 4 4 x gezien 0 0 x bewaard sinds 18 apr. '19, 00:36. Bewaar ... Luchtvissers. roman. ISBN 9789025441975. Luchtvissers is het verhaal van een man die zich van zijn schuld wil ontdoen, op het gevaar af een nog grotere schuld op zich te laden Voornaam Gerwin Achternaam van der Werf. Leestips ontvangen? Altijd op de hoogte ... De luchtvissers ... Gerwin van der Werf - Luchtvissers - Mysterieus eiland ... ... . Leestips ontvangen? Altijd op de hoogte ... De luchtvissers op het (fictieve) Deens eilandje Lundines leven van de papegaaiduikers die ze, op een hoge klif, met een schepnet vangen. Maar de personages in de naar dit (eveneens fictive) beroep vernoemde roman van Gerwin van der Werf zijn het ook in overdrachtelijke zin: in uiterst gevaarlijke omstandigheden proberen ze met het schepnet dat hun verstand is, de zin en het nut van hun leven ... Ik vond Luchtvissers aanvankelijk volmaakt. Elke zin deugde, alle zintuigen leefden ('als geur geluid zou maken zou het een godvergeten herrie zijn in dit huis'), de personages werden scherp en trefzeker getekend. Om het kraakheldere verhaal zweefden andere verhalen, bijbelse, mythische, oeroude. Luchtvissers | ISBN 9789025441975 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Luchtvissers Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerwin van der Werf
DIMENSIE
10,18 MB
BESTANDSNAAM
Luchtvissers.pdf

OMSCHRIJVING

Joshua Lohman reist af naar een afgelegen eiland in de Atlantische Oceaan. Hij zoekt de totale afzondering, geplaagd door schuldgevoelens over een ernstig auto-ongeluk waar hij bij betrokken was. De veerdienst is opgeheven, de laatste bewoners worden geëvacueerd, hij zal als enige achterblijven. Althans, dat is wat Joshua denkt... Een handvol eilanders houdt zich schuil, ieder van hen met een eigen reden, en zonder dat ze het van elkaar weten.Een van de achterblijvers, het jonge meisje Jo-Anne, zoekt steeds het gezelschap van Joshua, nogal tegen zijn zin. Maar als de zomer voorbij is, de stormen komen en de situatie op het eiland langzaam ontspoort, komt hij voor een dilemma te staan: moet hij dit kind redden?

Wil je het boek lezen?Luchtvissers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerwin van der Werf. Lezen Luchtvissers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN