Alice in Organisatieland

Alice in Organisatieland - J.M. Boudewijns | Northernlights300.org

... organisaties kan aanzienlijk worden vergroot! ... Alice in Organisatieland | Vrije Boeken van De Vrije Uitgevers ... ... Alice in organisatieland book. Read reviews from world's largest community for readers. Alice in Organisatieland is een metafoor voor de ontdekkingstocht... Alice in Organisatieland (hardcover) isbn 978 908106 4125 Prijs hardcover € 18,00 : Alice in Organisatieland (paperback) isbn 90-810641-1-8 Prijs paperback € 14,95 : Ongeschreven regels in perspectief. isbn 90-9019400-2 Prijs paperback € 22,50 ... Alice in Organisatieland - De online boekenwinkel. Online ... ... . isbn 90-9019400-2 Prijs paperback € 22,50 Alice in Organisatieland is een metafoor voor de ontdekkingstocht naar het ongrijpbare in organisaties. We herkennen dit allemaal, maar in dit boekje wordt het inzichtelijk gemaakt. De grip op organisaties kan aanzienlijk worden vergroot! Visuele samenvatting van het boek "Alice in Organisatieland" van Johan Boudewijns gemaakt door Marina Noordegraaf ... Alice in Wonderland 2010 End credit animation - Duration: 2:35. Alice in Organisatieland Heruitgavee druk is een boek van J.M. Boudewijns uitgegeven bij Boudewijns & Roemen Groep. ISBN 9789081064125 Alice in Organisatieland is een metafoor voor de ontdekkingstocht naarhet ongrijpbarein organisaties. We herkennen dit allemaal, maar in dit boekje wordt het inzichtelijk gemaakt. - Alice in Organisatieland Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Alice in Organisatieland is een metafoor voor de ontdekkingstocht naar het ongrijpbare in organisaties. We herkennen dit allemaal, maar in dit boekje wordt het inzichtelijk gemaakt. De grip op organisaties kan aanzienlijk worden vergroot! Alice leert onder de huid van de organisatie te kijken doordat ze de ongeschreven regels in een dorpje op haar monocle ziet verschijnen. Om de honger in het ... Als ik een boek echt prachtig vind dan krijg ik soms de onbedwingbare neiging er een visuele variant van te maken. Mijn opgebouwde imago als visueel verhalenverteller leidde ertoe dat Nils Roemen en Johan Boudewijns mij vroegen er ééntje te maken van "Alice in Organisatieland".Mijn allereerste "in opdracht" was een feit. Alice in Organisatieland direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Alice in Organisatieland Heruitgavee druk is een boek van J.M. Boudewijns uitgegeven bij Boudewijns & Roemen Groep. ISBN 9789081064125 Alice in Organisatieland is een metafoor voor de ontdekkingstocht naarhet ongrijpbarein organisaties. We herkennen dit allemaal, maar in dit boekje wordt het inzichtelijk gemaakt. Alice in Organisatieland Heruitgavee druk is een boek van J.M. Boudewijns uitgegeven bij Boudewijns & Roemen Groep. ISBN 9789081064125 Alice in Organisatieland is een metafoor voor de ontdekkingstocht naarhet ongrijpbarein organis...

INFORMATIE

AUTEUR
J.M. Boudewijns
DIMENSIE
10,75 MB
BESTANDSNAAM
Alice in Organisatieland.pdf

OMSCHRIJVING

Alice in Organisatieland Heruitgavee druk is een boek van J.M. Boudewijns uitgegeven bij Boudewijns & Roemen Groep. ISBN 9789081064125 Alice in Organisatieland is een metafoor voor de ontdekkingstocht naarhet ongrijpbarein organisaties. We herkennen dit allemaal, maar in dit boekje wordt het inzichtelijk gemaakt. De grip op organisaties kan aanzienlijk worden vergroot! Alice leertonder de huid van de organisatiete kijken doordat ze de ongeschreven regels in een dorpje op haar monocle ziet verschijnen. Om de honger in het dorp te kunnen verklaren, moet ze de ongeschreven regels echter ook begrijpen. Daarvoor krijgt zij vijf gouden sleutels.Elke sleutel past op een huis. Door de huizen binnen te gaan, leert Alice waar de ongeschreven regels vandaan komen en hoe ze ervoor zorgen dat het organisatieprobleem blijft voortbestaan. Het boekje eindigt met de verandering in het dorp.Waar Alice zich onder andere over verwondert is: Waarom mensen het een zeggen het ander doen, waarom initiatieven van het management steeds weer anders uitpakken, waarom u hele slimme mensen kunt hebben en toch een domme organisatie, en waarom organisaties zonder emotie niet leren.

Wil je het boek lezen?Alice in Organisatieland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.M. Boudewijns. Lezen Alice in Organisatieland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN