Onderwijshelden

Onderwijshelden - Marcel Derksen | Northernlights300.org

... Onderwijshelden - Rubriek Dienstverlening voor het onderwijs 'Onderwijshelden, 60x het bewijs dat het kan' door Marcel Derksen, Alette Baartmans, Claire Boonstra - Onze prijs: €20,50 - Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen Gratis verzending ... Onderwijshelden - Marcel Derksen;;Alette Baartmans;;Claire ... ... . Onze helden. We kennen ze allemaal; echte doeners die het verschil maken. Mensen die met hun poten in de klei staan, die iedere dag het verschil maken: de wijkagent, de jeugdtrainer van je voetbalclub, die inspirerende lerares, de buurtvader in die lastige wijk. Het Zuyderzee Lyceum is een openbare school voor het voortgezet onderwijs. Het Zuyderzee Lyceum maakt deel uit van de stichting SSVO. SSVO heeft als missie (verkort uit strategisch beleidsplan 2020). SSVO wil "samen school maken": de scholen va ... Invaldocent worden? De slimste studentenbaan bij Lyceo ... . Het Zuyderzee Lyceum is een openbare school voor het voortgezet onderwijs. Het Zuyderzee Lyceum maakt deel uit van de stichting SSVO. SSVO heeft als missie (verkort uit strategisch beleidsplan 2020). SSVO wil "samen school maken": de scholen van SSVO staan voor goed onderwijs dat leidt tot het diploma dat het beste bij de leerling past. Vanuit het Zuyderzee Lyceum wordt sinds vorig schooljaar samengewerkt met Lyceo "onderwijshelden" (Voorheen Inwijs). De samenwerking is bedoeld om elkaar aan te vullen en te versterken waar nodig als het gaat om de begeleiding van onze leerlingen m.b.t. huiswerk, planning en studievaardigheden. Lyceo onderwijshelden zullen het huiswerklokaal op het Senior (Emmeloord) verzorgen op maandag ... onderwijshelden.nl Onderwijshelden verbindt frisse onderwijsconcepten voor een inspirerender onderwijs Met onder andere Onderwijskracht Breekjaar StudentDocent Geenschool en De man achter Jurriaan Pennartz Recruitment? Dat is - jawel - Jurriaan Pennartz zelf! Lees hier binnen welke sectoren ik als freelance recruiter actief ben...

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Derksen
DIMENSIE
8,41 MB
BESTANDSNAAM
Onderwijshelden.pdf

OMSCHRIJVING

Onderwijsontwikkeling is overal! In dit boek vindt u 60 verhalen van mensen die laten zien dat onderwijs constant in ontwikkeling is. Omdat zij vanuit hun rol zien dat het anders moet en kan en omdat zij daar gewoon mee aan de slag gaan.Iedereen heeft belang bij onderwijs - als leerling, professional, ouder, ambtenaar, of werkgever. Op basis van onze ervaringen en wat we lezen en horen, vormen we ons een mening over `het onderwijs. Afgelopen jaren is er een algemeen beeld ontstaan van een sector die steeds minder aansluit bij de moderne maatschappij. We lezen wekelijks wat er allemaal mis is. Genoeg te doen, lijkt het, maar kunnen we `het educatieve systeem wel veranderen en hoe dan?Van ministerie tot klaslokaal en ver daarbuiten werken mensen aan onderwijsontwikkeling. Zij hebben geen boodschap aan het systeem, maar werken gestaag aan het doel waar zij voor staan: kinderen een goede start laten maken in onze samenleving. Zij zijn degenen die laten zien wat er kan. Zij zijn onderwijshelden. Mensen die verandering willen en gewoonweg aan de slag gaan. Met de verhalen in dit boek tonen zij aan dat het kan, dat onderwijsontwikkeling overal is en dat we daar allemaal een rol in hebben.

Wil je het boek lezen?Onderwijshelden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Derksen. Lezen Onderwijshelden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN