Troostkaarten

Troostkaarten - Cindy Verhulst | Northernlights300.org

...ven opvrolijken. Laat weten dat ze er niet alleen voor staan ... Troostkaarten.nl - Startpagina | Facebook ... . Een kaartje is een kleine moeite, maar een groot gebaar. 11-mrt-2019 - Verkrijgbaar op www.troostkaarten.nl. Bekijk meer ideeën over Nieuwjaarscitaten, Roze bloesem, Kaarten. Troostkaarten (Paperback). Troostkaarten 1e druk is een boek van Cindy Verhulst uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789462927162 Wat als een kind... Troostkaarten. Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat: 1 5 wen ... Troostkaarten - Semmie Sprekend Spel & Training ... . Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat: 1 5 wenskaarten voor de prijs van 4 € 12,50 ... De troostkaarten zijn een middel om contact te maken: ze zetten de deur open voor verdere gesprekken. Zich gehoord en gesteund voelen is enorm krachtig in een verwerkingsproces, zeker voor kinderen. Elke kaart bevat een opdracht. Troostkaarten voor kinderen en jongeren. Door Katrien Vanhauwaert, Cindy Verhulst. Boek Pakket inclusief didactische suggesties verwerkingsopdrachten en 24 troostkaarten. Wat als een kind lijdt onder de ziekte van een familielid? Wat als een 'Lees meer… Facebook Twitter Pinterest Linkedin E-mail € 20 60 € ... De troostkaarten kunnen helpen. De troostkaarten zijn een middel om contact te maken: ze zetten de deur open voor verdere gesprekken. Zich gehoord en gesteund voelen is enorm krachtig in een verwerkingsproces, zeker voor kinderen. Elke kaart bevat een opdracht. Troostkaarten / Troostkaart 42. overzicht Troostkaart 42. Een dubbele kaart van 13,5 x 13,5 cm, met envelop. Een afsluiting, afscheid of afloop kan pijnlijk zijn. Onze troostkaarten pogen liefde te geven in een droevige situatie. Stuur een positief bericht, een hart onder de riem. Bijzondere troost kaarten om iemand diepgaande, sprituele momenten toe te wensen. Echt meeleven middels een klein kaartje ~ Troostgeschenk ~ Wanneer woorden tekort schieten en je gevoel zoveel zeggen wil . Hartelijk welkom in onze bel...

INFORMATIE

AUTEUR
Cindy Verhulst
DIMENSIE
6,45 MB
BESTANDSNAAM
Troostkaarten.pdf

OMSCHRIJVING

Troostkaarten 1e druk is een boek van Cindy Verhulst uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789462927162 Wat als een kind lijdt onder de ziekte van een familielid? Wat als een kind een dierbare verliest? Wat als je een kind wil steunen of troosten, maar niet weet hoe? Onze troostkaarten kunnen helpen. De troostkaarten zijn een middel om contact te maken: ze zetten de deur open voor verdere gesprekken. Zich gehoord en gesteund voelen is enorm krachtig in een verwerkingsproces, zeker voor kinderen.Elke kaart bevat een opdracht. Die kan een handvat zijn voor de verzender om de juiste woorden te vinden of het kan een creatieve verwerkingsopdracht zijn voor de ontvanger De handleiding is een bron van inspiratie en verheldering. Je krijgt meer inzicht in het verwerkingsproces bij kinderen en jongeren. Je leert hoe je de meest geschikte kaart kan kiezen en hoe je ze kan gebruiken in verschillende situaties. De bijbehorende A4-werkbladen zijn handig om thuis of in de klas mee aan de slag te gaan.

Wil je het boek lezen?Troostkaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cindy Verhulst. Lezen Troostkaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN