Lekhoofd

Lekhoofd - Haro Kraak | Northernlights300.org

...hoofd van Haro Kraak. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Haro Kraak - Lek hoofd Geluiden proeven en kleuren horen ... Recensie: Haro Kraak - Lekhoofd | Boekiewoogie | Visuele ... ... . Recensie door Hans Vervoort. Als je achternaam Kraak is en je waagt je aan een roman, dan wil je natuurlijk koste wat kost vermijden dat een recensie als titel krijgt: Kraak noch smaak. In Lekhoofd, het debuut van Haro Kraak, maakt de lezer kennis met de bijzondere Noah. Hij kan geluiden proeven en ziet letters en cijfers in kleuren. Wanneer hij zeventien is, zit hij in een rolstoel in een soort kl ... Lekhoofd | Haro Kraak ... . Hij kan geluiden proeven en ziet letters en cijfers in kleuren. Wanneer hij zeventien is, zit hij in een rolstoel in een soort kliniek en wordt hij begeleid door ene Feiko. Haro Kraak uit Lekhoofd Haro Kraak (1986) is verslaggever en tv-recensent van de Volkskrant. Hij publiceerde korte verhalen in Revisor en De Optimist. In september verscheen zijn debuutroman Lekhoofd, over een jongen die geluiden kan proeven en letters en cijfers in kleuren. Opium. woensdag 4 januari 2017 . Programmapagina. Deel: Facebook Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant. 8 september verschijnt Lekhoofd, de debuutroman van Haro Kraak.Wij publiceren voor! 'Ik kan mijn moeder niet uitleggen wat er in mijn hoofd omgaat, wat ik zie, proef, voel en hoor. Het is alsof we in twee treinen zitten die kortstondig naast elkaar rijden, bijna op dezelfde snelheid, waardoor je, juist door de veilige kloof, ongegeneerd naar binnen kunt staren. Lekhoofd | ISBN 9789025447410 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lekhoofd book. Read 7 reviews from the world's largest community for readers. Met Noah Kremer is iets mis: hij is 16, zit in een revalidatiecentrum en ka... Lekhoofd Haro Kraak 'Ik kan mijn moeder niet uitleggen wat er in mijn hoofd omgaat, wat ik zie, proef, voel en hoor. Het is alsof we in twee treinen zitten die kortstondig naast elkaar rijden, bijna op dezelfde snelheid, waardoor je, juist door de veilige kloof, ongegeneerd naar binnen kunt staren. Lekhoofd van Haro Kraak (boek, paperback, ISBN 9789025447410). 'Ik kan mijn moeder niet ui...

INFORMATIE

AUTEUR
Haro Kraak
DIMENSIE
4,73 MB
BESTANDSNAAM
Lekhoofd.pdf

OMSCHRIJVING

'Ik kan mijn moeder niet uitleggen wat er in mijn hoofd omgaat, wat ik zie, proef, voel en hoor. Het is alsof we in twee treinen zitten die kortstondig naast elkaar rijden, bijna op dezelfde snelheid, waardoor je, juist door de veilige kloof, ongegeneerd naar binnen kunt staren. Je kijkt en je komt heel dichtbij, maar echt contact is onmogelijk, en dan rijdt de trein alweer door en blijf je achter met het vlakke land en het lege uitzicht.' Noah Kremer kan geluiden proeven en ziet letters en cijfers in kleuren. Samen met zijn vriend Teun gaat hij op een ontdekkingstocht van de zintuigen om de grenzen van de perceptie te verkennen.

Wil je het boek lezen?Lekhoofd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Haro Kraak. Lezen Lekhoofd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN