Kruisverhoor

Kruisverhoor - Peter Delpeut | Northernlights300.org

...maart 2015, 2:00 FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kruisverhoor"? Kruisverhoor online kijken - Het kwaad heeft een nieuwe naam: Kemper, een seriemoordenaar die in het asiel opgesloten, satanische hoofd om zijn knecht te zijn woeste wraak te voltooien ... Artikelen over kruisverhoor | Telegraaf.nl ... . U kunt Kruisverhoor kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2001. Toch is dat precies wat Delpeut deed: een roman schrijven met alle vitale elementen van een rauwe policier. En tegelijk is het dat niet. Er is namelijk iets vreemds aan de hand met Kruisverhoor, en dat is dat het geen thriller, noch een detective is, terwijl ... Verhoor (ondervraging) - Wikipedia ... . Toch is dat precies wat Delpeut deed: een roman schrijven met alle vitale elementen van een rauwe policier. En tegelijk is het dat niet. Er is namelijk iets vreemds aan de hand met Kruisverhoor, en dat is dat het geen thriller, noch een detective is, terwijl alle uiterlijke kenmerken aanwezig zijn.Een morsige politieman (alleenstaand, zijn privéleven langzaam uitgummend om zich op zijn werk ... Voormalig tv-presentator Frank Masmeijer moet zich donderdag voor de rechtbank in Antwerpen verantwoorden voor zijn rol bij de smokkel van een partij cocaïne. Hij wordt ondervraagd door de…...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Delpeut
DIMENSIE
3,89 MB
BESTANDSNAAM
Kruisverhoor.pdf

OMSCHRIJVING

In de Noord-Hollandse bollenstreek is een babylijkje gevonden. Een meisje van zeventien wordt gearresteerd. Ze draagt de sporen van een zware bevalling. Maar ze zwijgt.Rechercheur Martin Jansen heeft de gave om iedere verdachte aan het praten te krijgen. Als op eerste kerstdag een collega zijn hulp inroept, kan hij niet weigeren. Ook al wordt hij aan het sterfbed van zijn demente moeder verwacht. Hij stapt de verhoorkamer binnen en ziet een meisje dat als twee druppels water lijkt op Kirstin. De vrouw die hij nu juist probeerde te vergeten. In Kruisverhoor roept Peter Delpeut de intense spanning en ijzige koude op van een man die zich heeft afgesloten van zijn verleden, waarin een overheersende moeder, een obsessief sportende geliefde en een rampzalig verlopen vakantie op Sicilië hem gevangen houden.Kruisverhoor speelt met het genre van de policier, maar is bovenal een psychologische roman over verlies en rouw, met beelden en scènes die zich niet laten uitwissen.

Wil je het boek lezen?Kruisverhoor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Delpeut. Lezen Kruisverhoor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN