Richtlijn consultatieve psychiatrie

Richtlijn consultatieve psychiatrie - A.F.G. Leentjens | Northernlights300.org

...gedragslijn voor gepast medisch-psychiatrisch handelen, die gebaseerd is op wetenschappelijke literatuur en het inzicht van experts, en die gedragen wordt door de leden van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie ... Richtlijn 'consultatieve psychiatrie' van de nederlandse ... ... . Voor het herzien van de richtlijn Consultatieve Psychiatrie uit 2008 (NVvP, 2008) is in 2015 een multidisciplinaire werkgroep ingesteld, bestaande uit vertegenwoordigers van alle relevante specialismen die betrokken zijn bij consulten door een psychiater op somatische afdelingen van algemene of academische ziekenhuizen, in categorale instellingen, op aanvraag van de daar werkzame specialisten. Voor het herzien van de richtlijn Consultatieve Psychiatrie uit 2008 (NVvP, 2008) is in 2015 een multidisciplinaire werkgroep ingesteld, bestaande uit vertegenwoordigers van alle relevante specialismen die betrokk ... Richtlijn 'Consultatieve psychiatrie' van de Nederlandse ... ... . Voor het herzien van de richtlijn Consultatieve Psychiatrie uit 2008 (NVvP, 2008) is in 2015 een multidisciplinaire werkgroep ingesteld, bestaande uit vertegenwoordigers van alle relevante specialismen die betrokken zijn bij consulten door een psychiater op somatische afdelingen van algemene of academische ziekenhuizen, in categorale instellingen, op aanvraag van de daar werkzame specialisten. In deze Richtlijn psychiatrische dia...

INFORMATIE

AUTEUR
A.F.G. Leentjens
DIMENSIE
3,15 MB
BESTANDSNAAM
Richtlijn consultatieve psychiatrie.pdf

OMSCHRIJVING

Deze richtlijn is een landelijk geldende, optimale beschrijving van de best mogelijke zorg voor de patiënt, bedoeld om zorgverleners te ondersteunen bij de klinische besluitvorming. De richtlijn berust op de resultaten van wetenschappelijk onderzoek, ervaringskennis en aansluitende meningsvorming door beroepsbeoefenaren en patiënten.

Wil je het boek lezen?Richtlijn consultatieve psychiatrie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.F.G. Leentjens. Lezen Richtlijn consultatieve psychiatrie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN