Julia's slangenkuil

Julia's slangenkuil - Henriëtte Wijnen | Northernlights300.org

...s Jaren werkte ik als leidinggevende in een gemeentelijke organisatie ... Julia's Slangenkuil boekentrailer on Vimeo ... . Nooit had ik gedacht terecht te komen in een web van intimidatie en pesterijen. Maar het gebeurde en de gevolgen waren rampzalig, voor mij en mijn (werk)omgeving. Julia's ... Julia's slangenkuil 1 29 sep, 2017 in Non-fictie door Hanneke Tinor-Centi Al jarenlang werkt Julia van Weijngaarden met veel plezier als leidinggevende in een gemeentelijke organisatie wanneer ze, totaal onverwacht, terechtkomt in een web van intimidatie en pesterijen. Julia's Slangenkuil is het verhaal van een medewerker (tevens leidi ... bol.com | Julia's slangenkuil, Henriëtte Wijnen ... ... . Julia's Slangenkuil is het verhaal van een medewerker (tevens leidinggevende) die uiteindelijk fundamenteel voor zichzelf kiest en haar eigen succesvolle pad terugvindt na een periode vol strijd voor rechtvaardigheid en een burn-out als gevolg van giftig management. Boekpresentatie van Julia's Slangenkuil. Een waar gebeurd verhaal over de impact van giftig management, geschreven door Henriette Wijnen. Julia's slangenkuil; group Incompany training. Julia's slangenkuil. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 18,26 Excl. BTW check Volledige prijs. Bestel Julia's slangenkuil van Henriëtte Wijnen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Julia's slangenkuil Henriëtte Wijnen • Boek • paperback. Same...

INFORMATIE

AUTEUR
Henriëtte Wijnen
DIMENSIE
11,84 MB
BESTANDSNAAM
Julia's slangenkuil.pdf

OMSCHRIJVING

Julia's slangenkuil 1e druk is een boek van Henriëtte Wijnen uitgegeven bij Gopher B.V.. ISBN 9789051799453 Jaren werkte Julia van Weijngaarden met veel plezier als leidinggevende in een gemeentelijke organisatie. Nooit had zij gedacht terecht te komen in een web van intimidatie en pesterijen. Maar het gebeurt en de gevolgen zijn rampzalig, voor haar en haar omgeving. Bieden de bedrijfsarts en de rechterlijke macht de bescherming die nodig is? Of moeten andere middelen worden ingezet?

Wil je het boek lezen?Julia's slangenkuil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henriëtte Wijnen. Lezen Julia's slangenkuil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN