Brieven uit Alvites

Brieven uit Alvites - Gerrit Komrij | Northernlights300.org

...ligt als een witte fluwelen doos in de handpalm van het paradijs' daargelaten), maar ook omdat het een kleine clash of civilizations bevat ... Brieven uit Alvites, Gerrit Komrij - Ebook - 9789023490708 ... ... . Brieven uit Alvites is het verhaal van twee excentrieke stadsmensen in een plattelandsparadijs. Het is ook het verhaal van een verloren tijd, waarin de vrouwen keuvelend de was doen op het dorpsplein en koelkast, televisie en magnetron nog niet lijken te bestaan. Brieven uit Alvites is het verhaal van twee excentrieke stadsmensen in een plattelandsparadijs. Het is ook het verhaal van een verloren ... Tzum | Recensie: Gerrit Komrij - Brieven uit Alvites - Tzum ... . Brieven uit Alvites is het verhaal van twee excentrieke stadsmensen in een plattelandsparadijs. Het is ook het verhaal van een verloren tijd, waarin de vrouwen keuvelend de was doen op het dorpsplein en koelkast, televisie en magnetron nog niet lijken te bestaan. Brieven uit Alvites is het verhaal van twee excentrieke stadsmensen in een plattelandsparadijs. Het is ook het verhaal van een verloren tijd, waarin de vrouwen keuvelend de was doen op het dorpsplein en koelkast, televisie en magnetron nog niet lijken te bestaan. Net als Vila Pouca is Brieven uit Alvites vooral een 'kroniek van een dorp'. Een kroniek die getuigt van inzicht in en liefde voor het lokale leven 'aan gene zijde van de bergen'. Brieven uit Alvites, bezorgd en van een nawoord voorzien door Mark Schaevers Gerrit Komrij Amsterdam : De Bezige Bij, 2015 ISBN 978-90-234-9389-1 Brieven uit Alvites is het verhaal van twee excentrieke stadsmensen in een plattelandsparadijs. Het is ook het verhaal van een verloren tijd, waarin de vrouwen keuvelend de was doen op het dorpsplein en koelkast, televisie en magnetron nog niet lijken te bestaan. Buy the eBook. Alvites. Sinds vorige zomer ben ik weer hartstochtelijk Komrij-fan. In het flinterdunne Brieven uit Alvites beschrijft de import-Portugees zijn leven in de beginjaren van zijn bestaan in het zuiden van Europa. Niet in Vila Pouca da Beira, maar in Alvites, in Trás os Montes. Lees „Brieven uit Alvites" door Gerrit Komrij verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In het verlangen naar een nieuw leven, weg van het gekonkel in Amsterdam, vertrekt Gerrit Komrij in 1984 naar Port...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerrit Komrij
DIMENSIE
6,52 MB
BESTANDSNAAM
Brieven uit Alvites.pdf

OMSCHRIJVING

In het verlangen naar een nieuw leven, weg van het gekonkel in Amsterdam, vertrekt Gerrit Komrij in 1984 naar Portugal.In Alvites, een door de wereld vergeten plek in de bergen van Trás-os-Montes, heeft hij een majestueus palácio gevonden, en daar wenst hij met zijn partner Charles Hofman tot aan zijn dood te blijven. Maar in die zinderende idylle, waarin hij kan wandelen, wegdromen en verdwalen, verschijnen langzaam de eerste scheurtjes. Na de vierde winter komt er abrupt een einde aan hun avontuur en vertrekken ze naar Vila Pouca da Beira, aan de voet van de Serra da Estrela.Brieven uit Alvites is het verhaal van twee excentrieke stadsmensen in een plattelandsparadijs. Het is ook het verhaal van een verloren tijd, waarin de vrouwen keuvelend de was doen op het dorpsplein en koelkast, televisie en magnetron nog niet lijken te bestaan.

Wil je het boek lezen?Brieven uit Alvites in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerrit Komrij. Lezen Brieven uit Alvites Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN