Japan, de authentieke keuken

Japan, de authentieke keuken - Tienlon Ho | Northernlights300.org

...o? Registreer u op onze website pianofortefestival ... Japan, de authentieke keuken Planet Happy BE ... .nl en download gratis boeken! Van familiekoks tot chefs van toprestaurants: Japans beste lokale koks delen in dit boek hun passie voor eten en de klassieke recepten uit ... Dit boek presenteert de meest authentieke gerechten van Japan - rechtstreeks uit de keukens waar ze tot perfectie zijn gekomen. De beste koks van lokaal Japans eten, variërend van streetfoodverkoper tot chef-koks van wereldfaam, delen in dit boek hun passie voor eten en hun eigen familierecepten, waaronder voor verwarmende soepen, zijdezachte noedels en handgemaakte sushi.

INFORMATIE

AUTEUR
Tienlon Ho
DIMENSIE
8,43 MB
BESTANDSNAAM
Japan, de authentieke keuken.pdf

OMSCHRIJVING

Van familiekoks tot chefs van toprestaurants: Japans beste lokale koks delen in dit boek hun passie voor eten en de klassieke recepten uit de regio. Van inktviskroketjes en groentebolletjes tot glasnoedels met siroop en hartige pannenkoekjes: de Japanse keuken heeft het allemaal! Tienlon Ho backpackte in 2001 voor het eerst door Japan. Sindsdien is ze veelvuldig naar het land teruggekeerd, om te schrijven over eten en reizen voor Lonely Planet en andere media. Rebecca Milner groeide op in Californië, maar is sinds 2002 verliefd op Tokio. Ze schrijft voor Lonely Planet en was culinair columnist voor de Japan Times. Journalist Ippo Nakahara werd in 1977 in de Saga Prefectuur geboren. Na zijn afstuderen begon hij over voedsel te schrijven, terwijl hij werkte in een eetstalletje in Fukuoka.

Wil je het boek lezen?Japan, de authentieke keuken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tienlon Ho. Lezen Japan, de authentieke keuken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN