Dicht bij huisgids: Groot wandelboek Ardennen

Dicht bij huisgids: Groot wandelboek Ardennen - Julien van Remoortere | Northernlights300.org

...rijf een review. 4.4. van de 5. Aantal . ... Lannoo'S Dicht-Bij-Huisgidsen - Het standaardwerk met 75 ... ... .. Dicht bij huisgids: Groot wandelboek Ardennen Tweedehands. 19,95. Meer uit de serie Dicht-bij-huisgidsen. Advertentie. Vaak samen gekocht. Michael Cassaert; Dicht-bij-huisgidsen - Groot wandelboek Vlaanderen Tweedehands. 12,50. Verkoop door Charlotte Korte. In winkelwagen Advertentie Dicht bij huisgids: Wandelboek West-Vlaanderen (Spiraalgebonden). Karel Meuleman stippelde voor dit WANDELBOEK WEST-VLAANDEREN twintig lusvormige... Groot Wandelboek Ardennen. Het stand ... Boek: Groot Wandelboek Ardennen - Geschreven door Julien ... ... ... Groot Wandelboek Ardennen. Het standaardwerk met 75 lusvormige tochten. ... Kortom, met deze dicht-bij-huisgids in de rugzak ben je meteen klaar om eropuit te trekken! Boeken van dezelfde auteur(s) Groot Wandelboek Ardennen. Subtitle: Het standaardwerk met 75 lusvormige tochten. Julien Van Remoortere. Wandelgids Groot wandelboek Ardennen | Lannoo (9789401440356) Het standaardwerk met 75 lusvormige tochten. ISBN / CODE: 9789401440356; Editie: 2017; Aantal blz.: 670; Uitgever: Lannoo; Soort: Wandelgids ... Kortom, met deze dicht-bij-huisgids in de rugzak ben je meteen klaar om eropuit te trekken! Lannoo's dicht-bij-huisgidsen Groot wandelboek Ardennen. 75 nieuwe wandelingen in een hippe vormgeving Julien Van Remoortere - met ...

INFORMATIE

AUTEUR
Julien van Remoortere
DIMENSIE
4,60 MB
BESTANDSNAAM
Dicht bij huisgids: Groot wandelboek Ardennen.pdf

OMSCHRIJVING

Julien Van Remoortere - met de assistentie van zijn (klein)kinderen - verwerkte het materiaal van 3 maanden veldwerk tot 75 heerlijke familiewandelingen in Vlaanderen.De tochten variëren tussen de 7 en de 15 km en zijn haalbaar voor het hele gezin.Per hoofdstuk is er een handige uitklappagina met alle noodzakelijke informatie voor onderweg: een gedetailleerde routekaart met uitgebreide legende en het hoogteprofiel van de wandeling, de praktische informatie (afstand, moeilijkheidsgraad van de tocht, startplaats, parkeermogelijkheden, aard van de weg, kanalen voor meer info) en een mooie foto die het thema van de tocht illustreert.Naast de minutieuze routebeschrijving krijg je interessante achtergrondinformatie over de plaatsen waar je voorbijkomt en suggesties voor een natje en een droogje onderweg.

Wil je het boek lezen?Dicht bij huisgids: Groot wandelboek Ardennen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julien van Remoortere. Lezen Dicht bij huisgids: Groot wandelboek Ardennen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN