Doelgericht zwerven

Doelgericht zwerven - Kees Kouwenhoven | Northernlights300.org

...varingen. De schoonheid van het landschap en de intimiteit van stadsgezichten ... Doelgericht zwerven, Kees Kouwenhoven | 9789059727946 ... ... ... Het programma Doelgericht zwerven omvat zowel workshops, persoonlijke gesprekken als wandelingen. Alle materialen zijn zowel op papier als digitaal beschikbaar. Dag 1 - Koers ontwikkelen. Persoonlijke start van jouw traject: een keuzeprogramma met onder meer je verlangen in kaart brengen, je missie ontwikkelen, de zeven kwaliteiten verkennen. Kees Kouwenhoven vertelt over zijn boek Doelgericht zwerven. Samen met zijn ... Doelgericht Zwerven (Bespiegelingen Van Een Pelgrim ... ... . Kees Kouwenhoven vertelt over zijn boek Doelgericht zwerven. Samen met zijn echtgenote Loes vertelt hij het verhaal van hun wandeling van Delft naar Assisi. Geniet van de inspirerende verhalen van ... Doelgericht werken vraagt dus focus op doelen en resultaat. Niet afgeleid door zijpaden. Doelgericht werken vraagt dus keuzes en prioriteren. Niet afgeleid worden betekent: u niet laten leiden door zaken die niets of te weinig van doen hebben met het gewenste eindresultaat of de gewenste doelstellingen. Doelgericht Zwerven (Bespiegelingen van een Pelgrim), 113 pag. hardcover, gave staat. Eburon, 2013. PAYMENT: Paypal, Banktransfer, Cash-only registered-, No cheques! Neem contact op met koper voor andere betalingsinstructies Contact seller for other payment instructions and shippingcosts. Bestel Doelgericht zwerven van Kees Kouwenhoven. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In Doelgericht zwerven maakt de lezer én kijker vanuit verschillende invalshoeken kennis met de schoonheid en ontberingen van een pelgrimstocht. In v...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Kouwenhoven
DIMENSIE
12,80 MB
BESTANDSNAAM
Doelgericht zwerven.pdf

OMSCHRIJVING

Wat overkomt je als je huis en haard verlaat en maandenlang met een rugzak door Europa trekt? In Doelgericht zwerven maakt de lezer én kijker vanuit verschillende invalshoeken kennis met de schoonheid en ontberingen van een pelgrimstocht. In vijfentwintig indringende verhalen verwoordt Kees Kouwenhoven zijn ervaringen. De schoonheid van het landschap en de intimiteit van stadsgezichten verbeeldt Loes Kouwenhoven in haar aquarellen. Samen vertellen ze het verhaal van hun pelgrimstocht van Delft naar Assisi. Wandelaars zullen in de verhalen veel van hun eigen ervaringen herkennen: de landschappen, de bijzondere ontmoetingen en de opmerkelijke taferelen die zich onderweg afspelen. Spiritueel geïnteresseerden worden meegenomen in het gedachtegoed van Franciscus van Assisi, dat als een rode draad door de verhalen loopt. Dit gedachtegoed speelt ook een grote rol in de levensvraag van Kees Kouwenhoven: hoe overstijg je de dualiteit tussen het spirituele en het materiële? Voor werkenden biedt 'Doelgericht zwerven' handvatten om te reflecteren op hun werk. Hoe breng je je intrinsieke motivatie daarin tot uitdrukking? 'De weg van de pelgrim' biedt hiervoor een raamwerk dat kan leiden tot een diepgaand leerproces.

Wil je het boek lezen?Doelgericht zwerven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Kouwenhoven. Lezen Doelgericht zwerven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN