Terug naar de feiten

Terug naar de feiten - Bart van Craeynest | Northernlights300.org

...2018 als hoofdeconoom aan de slag bij Voka ... Terug naar de feiten / Villamedia ... . Terug naar de feiten in 10 grafieken 10. België kan beter Leeswijzer. Over Bart Van Craeynest. Bart Van Craeynest (1975) is sinds 2018 als hoofdeconoom aan de slag bij Voka. Daarvoor werkte hij negentien jaar als econoom in de financiële sector, achtereenvolgens bij KBC, Petercam en Econopolis. Terug naar de feiten Als je alles al hebt meegemaakt, zit je niet meer op verzinsels te wachten. Wie ouder wordt, grijpt steeds vaker naa ... Terug naar de feiten - NRC ... . Wie ouder wordt, grijpt steeds vaker naar non-fictie, is een stelling die je steeds vaker hoort. De voorbije dagen publiceerde het Federaal Planbureau de evaluaties van de verschillende partijprogramma's. Een heleboel thema's die de verkiezingen en de regeringsvorming zullen bepalen, komen ook in Terug naar de feiten aan bod, een boek dat ontstond uit onvrede met politieke strategieën, die volgens Bart Van Craeynest de vooruitgang vaak eerder belemmeren dan bevorderen. Het Expertisecentrum Journalistiek organiseerde op 2 oktober 2018 voor de negende keer kennissymposium De Staat van Nederland - Terug naar de feiten.. Journalisten van landelijke en regionale redacties, freelancers en masterstudenten Journalistiek van de UvA laafden zich een gehele dag aan lezingen van gerenommeerde topwetenschappers. Terug naar de feiten. 'Er is bespaard tot op het bot' "De acties, betogingen en stakingen tegen het 'kille besparingsbeleid' van de regering-Michel volgden elkaar snel op, en de slogans 'we besparen ons kapot' en 'we hebben al bespaard tot op het bot' waren daarbij niet van de lucht. Terug naar de feiten is een even inspirerend a...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart van Craeynest
DIMENSIE
11,17 MB
BESTANDSNAAM
Terug naar de feiten.pdf

OMSCHRIJVING

Op de essentieelste vragen over onze economie krijgen we uit allerlei hoeken misleidende antwoorden. Hoe komt het dat er zo weinig Belgen werken? Waarom dalen de belastingen niet? Staan we straks allemaal in de file? Gaat de overheid binnenkort failliet? In Terug naar de feiten beschrijft Bart Van Craeynest haarfijn hoe het nu echt zit met onze economie. Want een misleidende voorstelling van zaken kost geld. Zeker in tijden waarin staalhard liegen en de feiten ontkennen aan weerszijden van de oceaan een politieke strategie is geworden.Terug naar de feiten is een even inspirerend als onthullend boek. Zelfs als je denkt dat je een deel van de feiten kent, dan zal dit boek je het totale plaatje geven.Bart Van Craeynest (1975) is sinds 2018 als hoofdeconoom aan de slag bij Voka. Daarvoor werkte hij negentien jaar als econoom in de financiële sector, achtereenvolgens bij KBC, Petercam en Econopolis. In die zin volgt hij al bijna twintig jaar de internationale conjunctuur op de voet, met daarbij speciale aandacht voor de Belgische economie. Hij verzorgt onder meer een tweewekelijkse column in De Tijd.

Wil je het boek lezen?Terug naar de feiten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart van Craeynest. Lezen Terug naar de feiten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN