De Prakkiseur

De Prakkiseur - Richard Brand | Northernlights300.org

... tot één cijfer. http://www.brandrichardbrand ... De Prakkiseur: Overdenkingen van een sterveling: Amazon.co ... ... .nl/de-prakkiseur/ontmoeting/ Bekijk meer van Mauritshuis op Facebook 2018 Literaire column, 21 titels op voorraad, vanaf € 7,99 alleen bij Boeken.com. De Prakkiseur - Richard Brand Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Gelezen; Verwijderen; Favorieten Verlanglijstje In bezit Uitgeleend {{title}} Nieuwe plank maken; Loading; De wijzigingen zijn opgeslagen; Jouw waardering Jouw recensie Schrijf een recensie Topics. Start een topic voor discussies met andere le ... De Prakkiseur - Richard Brand | Boeken.com ... . Start een topic voor discussies met andere lezers ... http://www.brandrichardbrand.nl/de-prakkiseur/energie/ 3 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop iva op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig iva ↑prakkiseren" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3 ↑ prakkiseren op website: Etymologiebank.nl ↑ Woordenboek der Nederlandsche taal (1864-2001). ↑ de Standaard 14 JULI 2016 Inge Schelstraete ... Op zoek naar artikelen van Richard Brand? Artikelen van Richard Brand koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Buy De Prakkiseur: Overdenkingen van een sterveling 01 by Brand, Richard (ISBN: 9789402175851) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. But is it fashion? De prairiejurk is terug, vooral dankzij Batsheva. De jurk is vaak lang, volumnieus, met pofmouwen, wijde mouwen, ruches, zakken en hooggesloten kraag. Wil jij als een modieuze ... Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld `Elfstedentocht`,`Groenland` of `Pils`. Recent gepuzzeld. Opduvel (15) vuur (40) grissen (17) meisjesnaam (771) Palingkorf (2) kleingeestig (23) falen (23) De Prakkiseur - Richard Brand - Paperback. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Productinformatie De Prakkiseur. Nadat Richard Brand in 2013 zijn debuutroman 'Iva' had uitgebracht, is hij stukjes gaan schrijven. Deze stukjes publiceerde hij op zijn website - De Prakkiseur - en werden ondergebracht in de categorieën: Brandweerman, De Prakkiseur, Ervaringen, Mijmeringen, en Observaties. Een student vraagt me naar de auteur van een artikel dat we vorige week in het college bespraken. Ook mij is de naam ontschoten. 'Ik moet even prakkiseren', zeg ik, 'dan kom ik er zo wel weer op'. 'Grappig woord', vindt ze. 'Is het iets van vroeger?' Prakkiseren is spreektaal en betekent 'actief nadenken'....

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Brand
DIMENSIE
11,74 MB
BESTANDSNAAM
De Prakkiseur.pdf

OMSCHRIJVING

Nadat Richard Brand in 2013 zijn debuutroman "Iva' had uitgebracht, is hij stukjes gaan schrijven. Deze stukjes publiceerde hij op zijn website – De Prakkiseur – en werden ondergebracht in de categorieën: Brandweerman, De Prakkiseur, Ervaringen, Mijmeringen, en Observaties. Het merendeel van deze stukjes is nu verzameld in deze bijzondere bundel, die een inkijkje biedt in het leven van een vader, een brandweerman, en het eenzame hoofd van de Prakkiseur. Richard Brand is woonachtig te Emmen (Drenthe), hij is gehuwd en heeft een zoon. In het dagelijks leven is hij brandweerman.

Wil je het boek lezen?De Prakkiseur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Brand. Lezen De Prakkiseur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN