Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer

Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer - Tamara de Weijer | Northernlights300.org

...gevende voedingsdeskundigen wat voor hen onmisbaar is in de keuken ... De Diëtest: Eet beter voor je maag en darmen ... ... . Dit keer deelt Tamara de Weijer, huisarts, voorzitter van Vereniging Arts en Leefstijl en schrijver van het 'Eet beter in 28 dagen', haar top tien. 1. Het havermoutbrood ga ik zeker eens bakken! Al met al een leuk boek voor mensen die hun leefstijl willen omgooien, al zal daarbij wel wat meer voedingsuitleg nodig zijn. Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer, Tamara de Weijer, Maaike de Vries, Tessy van den Boom, Kosmos, ISBN 9789021568997, 192 pagina's, € 20,-. Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer Tamara de We ... Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara Weijer ... ... . Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer Tamara de Weijer. Aan de slag met een goede leefstijl: geen pillen, maar paprika! Boordevol toepasbare informatie voor elke dag, met recepten en weekmenu's; Van huisarts Tamara de Weijer Koop nu Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer van Tamara de Weijer, Tessy van den Boom, Maaike de Vries bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! In het boek 'Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer' wordt het voor iedereen mogelijk gemaakt door het handige maandmenu waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. Uit dit voorbeeld maandmenu kun je vervolgens de nodige inspiratie halen om zelf een gezondere levensstijl aan te nemen. Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 In Eet beter onderstreept huisarts Tamara de Weijer het belang van gezond eten, beweging en ontspanning. Het effect van een goede leefstijl op onze gezondheid is groot en iedereen kan hiermee aan ... Eet je beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer | ISBN 9789021568997 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het vervolg op de bestseller Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer! Tamara de Weijer is huisarts in hart en nieren. Ze is opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam en heeft zich in de loop van de jaren steeds meer gespecialiseerd in leefstijlgeneeskunde, in het bijzonder bij metabole aandoeningen zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekten. eet beter in 28 dagen met huisarts tamara de weijer door huisarts...

INFORMATIE

AUTEUR
Tamara de Weijer
DIMENSIE
9,92 MB
BESTANDSNAAM
Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer.pdf

OMSCHRIJVING

Huisarts Tamara de Weijer laat zien hoe gemakkelijk het is om je leefstijl zo te veranderen dat er geen pillen meer aan te pas komen.In Eet beter onderstreept huisarts Tamara de Weijer het belang van gezond eten, beweging en ontspanning. Het effect van een goede leefstijl op onze gezondheid is groot en iedereen kan hiermee aan de slag. Geen pillen, maar paprika dus!Dat mensen met overgewicht baat hebben bij een bepaald dieet weten de meesten van ons wel. Maar ook veel andere chronische aandoeningen, zoals bijvoorbeeld diabetes type 2, kunnen ingeperkt worden met een gezonde leefstijl. In veel gevallen kan medicijngebruik omlaag of zelfs helemaal achterwege gelaten worden. Dat is mooi, maar de vraag "Wat is gezond?' lijkt met al die tegenstrijdige diëten wel lastig te beantwoorden. Huisarts Tamara de Weijer laat zien dat het toch simpel kan zijn: met de focus op groenten en fruit begin je goed op de weg naar beter.Boordevol toepasbare informatie voor elke dag, en vooral heel veel snelle, makkelijke en lekkere recepten en weekmenu's. Een onmisbare tool voor alle Nederlanders, zeker ook voor artsen en zorgprofessionals.Tamara de Weijer is naast huisarts ook voorzitter van Stichting Arts en Leefstijl en bekend van de tv-programma's Dokters van Morgen en RTL Late Night.

Wil je het boek lezen?Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tamara de Weijer. Lezen Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN