Toen wij nog neanderthaler waren

Toen wij nog neanderthaler waren - Sang-Hee Lee | Northernlights300.org

...ler waren E-BOOK en andere verhalen over de menselijke evolutie Sang-Hee Lee ... Boekwinkeltjes.nl - Toen wij nog neanderthaler waren en ... ... . Nederlands | E-book € 9,99 + 9 punten . Onmiddellijk beschikbaar. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Onmiddellijk geleverd via e-mail. Omschrijving. Wanneer ... Bestel Toen wij nog Neanderthaler waren van Lee, Sang-Hee als Ebook voor 9.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Toen wij nog neanderthaler waren is een must-read voor iedereen die nieuwsgierig is naar waar wij vandaan komen en wat er voor nodig was om ons hier te krijgen. Met Lee als gids ontdekken we dat we als soort altijd in een voortdurende ... Toen wij nog Neanderthaler waren eBook door Sang-Hee Lee ... ... . Met Lee als gids ontdekken we dat we als soort altijd in een voortdurende staat van verandering zijn geweest. Koop nu Toen wij nog neanderthaler waren van Sang-Hee Lee, Shin-Young Yoon bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Toen wij nog neanderthaler waren - Sang-Hee Lee, Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Toen wij nog neanderthaler waren is een must-read voor iedereen die nieuwsgierig is naar waar wij vandaan komen en wat er voor nodig was om ons hier te krijgen. Met Lee als gids ontdekken we dat we als soort altijd in een voortdurende staat van verandering zijn geweest. Toen wij nog neanderthalers waren en andere verhalen over de menselijke evolutie Sang-Hee Lee (auteur) , Shin-Young Yoon (auteur) +1 De neanderthaler (Homo neanderthalensis, ook wel Homo sapiens neanderthalensis) is een uitgestorven mensensoort (of ondersoort).De mensensoort neanderthaler is gedurende een periode van honderdduizenden jaren geleidelijk geëvolueerd vanuit de mensensoort Homo heidelbergensis.. Vondsten van skeletdelen van neanderthalers zijn gedaan in Europa, het Midden-Oosten en Centraal-Azië tot aan de Altaj....

INFORMATIE

AUTEUR
Sang-Hee Lee
DIMENSIE
12,95 MB
BESTANDSNAAM
Toen wij nog neanderthaler waren.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer en waar verschenen onze vroegste voorouders voor het eerst? Wanneer liepen we voor het eerst rechtop? Hoe zijn wij vleeseters geworden? En wat hebben wij gemeen met de neanderthalers? Paleoantropoloog Sang-Hee Lee neemt ons mee op een bijzonder aanstekelijke ontdekkingsreis langs de grootste evolutionaire vraagstukken en belicht ze vanuit verrassende en onverwachte invalshoeken. Zo legt ze uit dat onze behoefte aan sociale interactie voortkomt uit het simpele feit dat grote hersenen, in combinatie met een smal geboortekanaal, ons dwongen hulp te zoeken bij anderen om succesvol te bevallen. Deze en andere inzichten maken Toen wij nog neanderthalers waren tot een must-read voor iedereen die nieuwsgierig is naar waar wij vandaan komen en wat ervoor nodig was om ons hier te krijgen.

Wil je het boek lezen?Toen wij nog neanderthaler waren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sang-Hee Lee. Lezen Toen wij nog neanderthaler waren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN