10 Redenen waarom Zweden de moord op Olof Palme niet oplost

10 Redenen waarom Zweden de moord op Olof Palme niet oplost - Marc Pennartz | Northernlights300.org

...: 9789402148978 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Pris: 205 kr ... 10 redenen waarom Zweden de moord op Olof Palme niet ... ... . häftad, 2016. Skickas inom 5-7 vardagar. Köp boken 10 Redenen Waarom Zweden De Moord Op Olof Palme Niet Oplost av Marc Pennartz (ISBN 9781519350497) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris 10 Redenen Waarom Zweden De Moord Op Olof Palme Niet Oplost (Dutch Edition) eBook: Pennartz, Marc: Amazon.co.uk: Kindle Store Max van Weezel praat met schrijver Marc Pennartz over de moord op Olof Pa ... 10 Redenen Waarom Zweden De Moord Op Olof Palme Niet Oplost ... .co.uk: Kindle Store Max van Weezel praat met schrijver Marc Pennartz over de moord op Olof Palme in de uitzending van NOS Met het Oog op Morgen van 27 februari 2016. Het gaat over het mislukte politie-onderzoek, maar ... Compre o eBook 10 Redenen Waarom Zweden De Moord Op Olof Palme Niet Oplost (Dutch Edition), de Pennartz, Marc, na loja eBooks Kindle. Encontre ofertas, os livros mais vendidos e dicas de leitura na Amazon Brasil Pennartz is de auteur van het vorige maand verschenen boek 10 Redenen Waarom Zweden De Moord Op Olof Palme Niet Oplost. Olof Palme werd op 28 februari 1986 doodgeschoten in Stockholm toen hij na een avondje uit naar huis wandelde. De moordenaar, die Palme op een straathoek opwachtte, verdween spoorloos....

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Pennartz
DIMENSIE
8,12 MB
BESTANDSNAAM
10 Redenen waarom Zweden de moord op Olof Palme niet oplost.pdf

OMSCHRIJVING

De beroemde FBI-agent Robert Ressler noemde het ''de misdaad van de eeuw''. Anderen spreken van de "Europese Kennedy-moord". Op 28 februari 1986 om 23.21 uur werd de Zweedse premier Olof Palme doodgeschoten langs een drukke straat in het centrum van Stockholm. Dertig jaar later is de moord nog altijd onopgelost.Hoe kon dit gebeuren in het voorbeeldige, vreedzame Zweden? Wat ging er mis tijdens het politieonderzoek? Werd Palme het slachtoffer van een samenzwering? Of was de licht ontvlambare crimineel Christer Pettersson de dader? En wie was eigenlijk die andere man die de politie, buiten het zicht van de media, als hoofdverdachte beschouwde?10 Redenen Waarom Zweden De Moord Op Olof Palme Niet Oplost voert de lezer mee naar de plaats van de misdaad, volgt en analyseert de vaak bizarre sporen, vertelt waarom Palme zowel geliefd als gehaat werd, verklaart waarom de moord een cold case is geworden en geeft desondanks antwoord op de meest prangende vraag: wie haalde de trekker over?De Nederlandse schrijver/journalist Marc Pennartz woonde zeven jaar in Zweden waar hij zich verdiepte in de zaak-Palme. Eerder verscheen van hem de misdaadroman Moscow Hearts.

Wil je het boek lezen?10 Redenen waarom Zweden de moord op Olof Palme niet oplost in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Pennartz. Lezen 10 Redenen waarom Zweden de moord op Olof Palme niet oplost Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN