Een tragisch verhaal

Een tragisch verhaal - Jo Claes | Northernlights300.org

...2/03/2019. In een vijver van de Parkabdij te Heverlee wordt het lijk van een professor muziekgeschiedenis gevonden ... Athenaeum Boekhandel | Een tragisch verhaal over ... ... . Zelfmoord op het eerste gezicht. Een tragisch verhaal; Lees een stukje uit het boek. Een tragisch verhaal Jo Claes. Nederlands | Paperback € 21,99 + 43 punten . Uitgave Op voorraad, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je ... Geschreven bij Een tragisch verhaal. In de vijver van de parkabdij in Heverlee wordt h ... bol.com | Een tragisch verhaal (ebook), Jo Claes ... ... . Gratis levering in je ... Geschreven bij Een tragisch verhaal. In de vijver van de parkabdij in Heverlee wordt het lichaam gevonden van Marcel Heymans, professor muziekgeschiedenis. Het lijkt erop dat de man zelfmoord heeft gepleegd, maar Thomas Berg - hoofdinspecteur in Leuven - heeft zo zijn twijfels. Lees „Een tragisch verhaal" door Jo Claes verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In een vijver van de Parkabdij te Heverlee wordt het lijk van een professor muziekgeschiedenis gevonden. Zelfmoord op he... Een tragisch verhaal book. Read 12 reviews from the world's largest community for readers. In een vijver van de Parkabdij te Heverlee wordt het lijk van ... Jo Claes, Een tragisch verhaal...

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Claes
DIMENSIE
8,50 MB
BESTANDSNAAM
Een tragisch verhaal.pdf

OMSCHRIJVING

In een vijver van de Parkabdij te Heverlee wordt het lijk van een professor muziekgeschiedenis gevonden. Zelfmoord op het eerste gezicht. Hoofdinspecteur Thomas Berg denkt dat de dood van de man te maken heeft met een waardevolvijftiende-eeuws liedjesboek dat volgens sommigen een vervalsing is.Is de professor daarom vermoord? Of is de hoge levensverzekering het motief? Zijn tweede vrouw is twintig jaar jonger en er gaan geruchten dat ze een verhouding heeft. Een andere erfgename is de dochter. Ze is lid van een toneelgezelschap dat de tragedie van Sophocles, Koning Oedipus, opvoert in de schouwburg van Leuven.Het lukt Berg maar niet om de moordenaar te vinden. Iedereen lijkt te liegen, zowel de hoofdrolspelers in de discussie over het liedjesboek als de mensen van het toneelgezelschap. Als hij dan eindelijk denkt de dader te kennen, komt hij tot de onthutsende vaststelling dat hij even blind is geweest als Oidipous. Pas dan slaagt hij erin om de maskers te doen vallen en krijgt de zaak een bijzonder tragische ontknoping.Meer boeken van Jo Claes.

Wil je het boek lezen?Een tragisch verhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Claes. Lezen Een tragisch verhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN