Een Dubbele Overwinning

Een Dubbele Overwinning - Duncan van der Velden | Northernlights300.org

... training van deze cyclus. Er heerst een hoge mate van ontspannenheid in de kantine ... Dubbele overwinning voor volleyballers in WL | De Volkskrant ... . Deze afstand, 25 kilometers, kunnen ze met gemak aan. Er is zelfs nog een klein groepje onder … Willems column: Een dubbele overwinning Read More » Supercar Challenge: Een dubbele overwinning voor Lotus Team Van der Kooi Mooier had het team uit Houten het zich niet kunnen voorstellen. Allebei de Lotussen Exige veroverden de eerste plaats in de Supersport en Sport divisie. Pakt Jon Rahm een dubbele overwinning in Dubai waar Luiten gedeeld 20e is! Met no ... Een Dubbele Overwinning door Duncan van der Velden vanaf ... ... . Pakt Jon Rahm een dubbele overwinning in Dubai waar Luiten gedeeld 20e is! Met nog 1 ronde te gaan heeft Joost Luiten een flinke sprong gemaakt in het klassement van het DP World Tour Championship in Dubai. De Nederlander wist toch een van de lagere rondes te maken op zaterdag en wel met 68 slagen. De unieke verwerping van de richtlijn voor softwarepatenten, vandaag in het Europees Parlement, is een dubbele overwinning voor de SP. Enerzijds vanwege de ondeugdelijkheid van de richtlijn, anderzijds omdat de ondemocratische en respectloze werkwijze van de Europese Commissie en de Raad is afgestraft. Dubbele overwinning voor Lani Elsen. ... won met haar pony Safier E5 en E7 en bracht haar aantal overwinningen zo meteen al op negen. "Een jaar geleden kreeg ik de 13-jarige Safier: ......

INFORMATIE

AUTEUR
Duncan van der Velden
DIMENSIE
6,10 MB
BESTANDSNAAM
Een Dubbele Overwinning.pdf

OMSCHRIJVING

Duncan van der Velden werd als beroepsmilitair in de jaren '90 meerdere malen uitgezonden naar het Voormalig Joegoslavië ten tijde van de bloedige burgeroorlog die daar toen heerste. De moeilijke tijd die hij daar had, de verschrikkingen waarvan hij getuige was geweest en het gevoel van totale onmacht kon hij bij terugkomst in Nederland maar moeilijk een plek geven. Jarenlange fysieke problemen waren het gevolg, met als resultaat dat hij op een gegeven moment in een rolstoel terechtkwam. Maar het duurde nog langer voordat het besef kwam dat zijn problemen niet alleen lichamelijk waren, maar veel meer psychologisch. Uiteindelijk kreeg hij meer dan twintig jaar later de hulp die hij zo hard nodig had. 'Een Dubbele Overwinning - Storm in mijn hoofd' bundelt de dagboekverslagen die hij tijdens zijn behandeling schreef over zijn therapiesessies, en geven een persoonlijk en intiem inzicht in het verwerken van meervoudig psychosomatisch trauma met behulp van EMDR.

Wil je het boek lezen?Een Dubbele Overwinning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Duncan van der Velden. Lezen Een Dubbele Overwinning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN